Blizanci nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Apetit koji je počeo da vam izmiče kontroli vrlo brzo će biti regulisan kada shvatite da se često osećate teško, naduveno, da vam se samo spava… a i da ste nabacili koje kilo viška. Generalno – vi zaista ne volite da jedete mnogo i ni sami ne znate šta vam je bilo ovih dana. Brzo ćete se vratiti u svoj stari režim ishrane – malo brze hrane, pokoji zalogajčić tamo…pokoji zalogajčić ’vamo…

Ljubav

Ako emotivni partner uspe da „pohvata“ vaša raspoloženja tokom ove sedmice – e, onda mu svaka čast! Čas veseli i nasmejani, čas opterećeni i ćutljivi, čas vas ne drži mesto, čas se zakopate u fotelju i ni makac ispred televizora…isto tako ćete se ponašati i u emotivnim odnosima. Doduše, ne mogu da ne primetim da će ovo biti jako zanimljivo nekim osobama koje ste tek upoznali jer će smatrati da ste neuhvatljivi, misteriozni i da je jako teško „provaliti“ vas. Imate jedan ekstra zanimljiv susret u drugom delu nedelje. Ako je ovo neko koga već neko vreme jurite, oblizivaćete se kao mačak na džigericu. U svakom slučaju – provešćete se dobro i drugu stranu jako zaintrigirati svojim razmišljanjima i stavovima.

Posao

Dosta ste zadovoljni svojim poslovnim rezultatima ove sedmice. Čini vam se da ste na pravi način rešili neku zahtevnu papirologiju, a dobijate i pohvalu od nadređenog . Pomoć oko nekog poslovnog problema slobodno potražite od starijeg kolege koji je spreman da vam izađe u susret. Kratkotrajno nezadovoljstvo i to na samom kraju radne sedmice verovatno je prouzrokovano time što obećanje koje ste dobili o promeni pozicije ili povećanju prihoda još uvek ne dolazi na dnevni red. Tog dana možete biti teži za komunikaciju pa će vas kolege verovatno zaobilaziti u širokom luku.

Novac

Razmišljate unapred (što je em neuobičajeno za vas, em jako dobro) i za divno čudo – ne trošite baš sve do poslednjeg dinara. Jedan deo novca ćete uspeti da odvojite sa strane. Pohvalno.

Zdravlje

Osećate se tokom ove nedelje uglavnom dobro. Moguće je da u drugom delu imate povremeno probleme sa vratnim delom kičme ili da tu osećate napetost.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!