Lav nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Vrlo je verovatno da ćete tokom ove sedmice poželeti da svoje društvo počastite i izvedete negde na ručak. Ima itekako razloga za vaše dobro raspoloženje i želite da ovo podelite sa bliskim ljudima. Naravno – potrudićete se da ovo bude u nekom „in“ restoranu. Shvatam vašu potrebu da se pokažete, ali bolje bi bilo da ih ugostite kod sebe i pripremite jedan od vaših specijaliteta. Jer – vi sve spremate zaista savršeno.

Ljubav

Čarke oko sitnica onima u bračnim odnosima su rezervisane za drugi deo nedelje. Oboje toliko umete da budete zadrti neki put, da vašoj okolini često nije jasno kako uopšte izlazite na kraj jedno sa drugim. Ne shvataju da je to jednim delom vaša zajednička „igra“. Malo se svađate, malo volite – ali se uvek dopunjujete i na kraju – prilagodite jedno drugom. Život je pozornica, zar ne? Ako ste slobodni, a budete suviše usamljeni tokom ovog perioda – najmanji je problem kontaktirati bivšeg emotivnog partnera, koji će vam odmah dotrčati „na noge“. Sad – da li vam je to baš neophodno ili ne – to vi najbolje znate. U svakom slučaju trudićete se da držite emotivnu distancu i da mu lepo objasnite – ovo je samo seks.

Posao

Razgovor o novcu je vaš omiljeni razgovor. Naravno – o novcu koji trebate da dobijete, ne o novcu koji trebate da date… A tokom ove sedmice vas čeka baš jedna takva pričica… odavno vi vodite konverzaciju sa nekim i dogovarate se oko posla. Doduše, ovo može biti i honorarni posao, ali šta sad… skoro sve detalje ste završili, još vam je samo ostalo ovo – koliko? Kada? Hoće li biti avansa? Baš ste se nameračili na taj avans (iz razloga što postoje neke rupe u kućnom budžetu koje treba pokrpiti i to pothitno). Obratite pažnju na drugi deo sedmice, naročito petak. Niste koncentrisani pa postoji mogućnost greške.

Novac

Stižu parice, stižu… ali i troškovi podsećaju na sebe. Ako ne budete morali da platite račune, moraćete da platite nešto vezano za dete. Možda troškove ekskurzije? Nebitno je šta je, bitno je da pare odoše brzinom svetlosti…

Zdravlje

Za divno čudo – super se osećate. Ništa vas ne boli, nemate nikakvu tegobu. Čak se ni ne nervirate nešto preterano.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!