Ribe nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Ove sedmice bi vam baš odgovaralo ono što vi najviše volite – riba na sto načina. Doduše, za vas je najbolje da bude grilovana – na taj način će se sačuvati sočnost i bogatstvo ukusa a neće vam teško pasti na želudac. Sada nećete moći da odolite ni omiljenom aperitivu ili čaši vina. Sve je ovo u redu, dokle god ne preterujete.

Ljubav

Ah ta ljubav… Veliki vodeni trigon početkom ove sedmice – Mesec u vašem znaku, Mars u polju ljubavi i znaku Raka i Saturn u znaku Škorpije…emocije probuđene, dignute ne na kvadrat već na kub…Ove nedelje se prepuštate, pa šta god to donelo na dalje. Ne možete više da izdržite da ne budete pored osobe do koje vam je stalo, a sto posto je sigurno da je ta osoba povezana sa vama emotivnom prošlošću.

Da ne bi bilo zabune – emotivna prošlost može biti i iz ovog, ali i iz nekog prethodnog života. Tako da se pojedinima može manifestovati kao potpuno nova osoba koja ulazi u vaš mali, ružičasti svet. Poleteli jeste, a koliko će dugo trajati taj let i da li će se završiti strmoglavim padom ili sigurnom lukom – to ostaje tek da vidimo. Duže veze i brakovi funkcionišu baš kako treba.

Posao

Na Zapadu ništa novo – a u vašem slučaju – na poslu sve kako treba. Povremeno čak nećete imati potrebnu dozu izazova jer se sve odvija kao pod konac i u tačno zadatim vremenskim okvirima. Jedino što će vam prodrmati vašu učmalu svakodnevicu jeste jedan ozbiljan poslovni sastanak u drugom delu ove sedmice. Ovo može biti stranac, predstavnik strane firme ili osoba iz neke državne ili javne institucije. Nije ni važno ko je tačno – važno je da vam donosi ponudu koja se ne odbija. Već vidite pred sobom mesece i mesece ozbiljnog rada i ostajanja prekovremeno. Ali ovako nešto se ne propušta.

Novac

Pošto novac koji ste očekivali stiže u prvom delu ove nedelje, sada vam je samo ostalo da izmirite najneophodnije obaveze i da se preračunate. Dok date na jednu, drugu, treću stranu – vama će izgleda ostati samo za užinu.

Zdravlje

Dobro se osećate. Malo vas ta leđa „zezaju“ ali i sami znate da vam je to od mnogo sedenja.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!