Rak nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Vaš apetit niko ne zaustavi u ovom periodu. Neko bi doduše rekao da u suštini ovo nije glad za hranom, već glad za pažnjom, emocijama, ljubavlju….i verovatno bi bio u pravu. Kada se život pretvori samo u posao a dobijaju se trunčice emotivnog zadovoljstva – e, tada je najlakše zabosti kašiku u teglu sa Nutelom i priuštiti sebi čisti trenutak ekstatične sreće… ma vrlo dobro znate o čemu pričam.

Ljubav

Dođe tako neka nedelja kada sve izgleda da će uspeti da se uklopi na najbolji mogući način. Velike nade, veliki planovi, veliko očekivanje od svega ovoga… iiiiiii? I na kraju ništa. Druga strana je sprečena. Druga strana ima obaveze. Druga strana ne može danas, ne može sutra. Druga strana ne može nikada kada vi možete. Druga strana se vodi samo svojim prohtevima a vas stavlja u zapećak. Druga strana vas ne voli dovoljno čim nije spremna da žrtvuje neke stvari zbog vas… Mislim da ste shvatili… velika razočaranost. Odmah ću vam napomenuti – čak i da se desi da do tog susreta dođe, posle njega ćete se osećati prazno, neispunjeno, u dubiozi i sa pitanjem na usnama – čemu sve ovo? Nemojte pitati mene – pitajte sebe. Umesto da trošite vreme – okrenite se onoj simpatičnoj, duhovitoj osobi sa posla koja izgubi glavu za vama… Ko kaže da ne možete da budete srećni?

Posao

Bitna nedelja u poslovnom segmentu. Jurite nekog poslovnog saradnika jer vam je potrebno da završite papirologiju da biste mogli otpočeti sa nekim poslom koji ste odavno dogovorili. Moguće je da vas čeka još jedna ponuda ali bi o njoj trebali dobro da razmislite. Imate dosta obaveza i pitanje je da li ćete moći da se izborite sa još jednom. Ovo može biti vezano čak i za inostranstvo ili za saradnju sa nekom javnom institucijom. Vaši se planovi polako ostvaruju, ne žurite nigde, iako će u drugom delu sedmice izgledati da vas pritiskaju neki vremenski rokovi. Stižete.

Novac

Moguće je da ćete ove sedmice ostati „kratki“ što se nekih plaćanja tiče. Ide vam novčani priliv, ali vam idu i obaveze na koje ste potpuno zaboravili. Moraćete ovo da izmirite.

Zdravlje

Ne biste trebali da imate veću zdravstvenu problematiku. Drugi deo nedelje je pomalo nezgodan, vodite računa da ne padnete, moguće su povrede ekstremiteta. Obazrivo u vožnji.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!