Ovan nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Tokom ovog perioda nećete jesti nešto naročito mnogo. Mali obroci, mali zalogaji, ali vrlo probrano. Ne jede se makar šta, čisto da se utoli glad. Ako odjednom postanete pobornik „zrnevlja“ – u tome nema ništa loše. Samo je vaš organizam poslao signal šta mu je u ovom trenutku potrebno. Napravite miks suvog voća koje je bogato gvožđem (kajsije, šljive, suvo grožđe) – prijaće vam.

Ljubav

Ove sedmice ste prvenstveno u miru sa sobom. Vladar vašeg znaka, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Raka i u dobrom aspektu sa Saturnom koji je krenuo direktno. Ovo je dobro naročito za bračne odnose jer se vidi da ste vi lično našli svoju stabilnost, shvatili da vam je važno da održite partnerski odnos i da ste spremni da pređete preko prošlih problema. Mislim da je partneru teže nego vama da izađe iz začaranog kruga nezadovoljstva i da prizna da nije bio u pravu po nekim pitanjima. No, nije ni važno – bitno je da vas dvoje polako idete ka stabilizaciji. Za slobodne je dobar period od 4.-og do 6.-og zato što ćete tada lako ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili upoznati nekog potpuno novog.

Posao

Imaćete jedan dosta komplikovan i zahtevan razgovor sredinom ove nedelje. Ukoliko ga uspešno budete obavili (vodite računa, od vas će se tražiti da budete u potpunosti upućeni u materiju) rezultat će se pokazati u drugom delu ovog meseca. Ne očekujte da se nešto pokrene baš sada, ali sada se pravi osnova za kasnije. Merkur ulazi u vaše polje poslovnih obaveza – u narednom periodu više papirologije, više bavljenja opterećujućim i dosadnim sitnicama. Šta da se radi – i ovo je deo posla.

Novac

Umesto finansijskog priliva – opomena za neplaćen račun. I to u drugom delu nedelje. Nećete pasti u dubiozu, pomalo ste već oguglali na ove stvari. Sešćete da razmislite odakle da „iskopate“ potrebne pare.

Zdravlje

Možete postati jako probirljivi što se hrane tiče. Tranzit Merkura kroz polje zdravlja možda vam može pomoći da se otarasite nekih loših navika. Stavite na papir koliko novca potrošite na cigare – pa vidite koliko ova navika krnji vaš kućni budžet.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!