Devica nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Vas čovek ni za glavu ni za rep da uhvati što se apetita tiče. Čas jedete bez mere, čas samo u prolazu zgrabite po neki zalogajčić. E baš taj zalogajčić će vam malo – malo pa zastajati u grlu ove sedmice, naročito u poslednjim danima radne nedelje. Čim imate poslovnu problematiku – vama nije do hrane. Tek za vikend, kada budete u boljem raspoloženju – sešćete i najesti se.

Ljubav

Ovo je sedmica kao stvorena za rešavanje emotivnih problema. Ne kažem da će ovo ići lako – ali sada imate jedinstvenu priliku da pokrenete mnoge stvari na bolje. One u brakovima će neka zajednička „muka“ naterati da se okrenu jedno ka drugom. Moguće je da je ovo situacija oko deteta ili nekog mlađeg člana porodice. Ili jednostavno – treba se dogovoriti oko zajedničkog odmora. Nije ni bitno šta je – važno je da ćete tada morati da sednete i razgovarate. Reč po reč pa će se stići i do evociranja uspomena i konačno pitanja – zašto smo se udaljili jedno od drugog? Dobili ste priliku za popravljanje – sada je iskoristite. Slobodni pripadnici znaka očekuju jedan tajni susret koji će najverovatnije biti sredinom ove sedmice. Ako je ovo osoba sa posla – pazite da se mnogo ne zaljubite!

Posao

Odgovara vam direktno kretanje Saturna u polju komunikacije, pokreta jer je on jedan od vladara vašeg polja poslovnih obaveza. U prethodnom periodu ste naučili koliki problem pravite sebi gomilanjem obaveza i neažurnošću. Nadam se da ste dobro savladali svoju lekciju. Tokom ove sedmice, koliko god to želeli – teško da ćete morati da pokrenete neka poslovna dešavanja oko kojih se angažujete već izvesno vreme. Okvirni dogovor hoćete postići, i to sredinom nedelje, ali će za realizaciju biti potrebno još čekanja. Jeste da vam nije milo što se ono što je vama bitno opet prolongira, ali svesni ste da i to uskoro dolazi na dnevni red.

Novac

Znate onu čuvenu izjavu – novac nije problem, novca nema…e, otprilike takva vam je situacija tokom ove nedelje. Redovno primanje niste dobili, ali ćete zato dobiti novac od nekog prethodno obavljenog posla. Eto – vidite da nije baš toliko strašno kao što je izgledalo.

Zdravlje

Drugi deo nedelje je opterećujuć po vas. Ako tada budete osetili neke simptome koji se u poslednje vreme ponavljaju – ovo je signal za vas da bi trebalo proveriti šta se dešava u organizmu.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!