Vodolija nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Pošto ovaj mesec započinjete sa Mesecom u znaku Riba, vašem polju hrane, sigurno je da ćete biti proždrljiviji nego inače. Znate kako ribe u akvarijumu vrebaju svaku priliku da nešto pojedu i večito su gladne? Onda znate i kako ćete se vi ponašati. Možete da se izgovarate da vam je potrebna energija jer mnogo radite, mnogo se trošite – suština je u tome da ćete tamaniti sve što se stavi pred vas.

Ljubav

Merkur, kao vladar vašeg polja ljubavi, tokom ove nedelje će ući u kvadrat sa jednim od vladara vašeg znaka, Saturnom. Neko vam se zaista mnogo dopao, verovatno u nekom skorijem periodu i bez mnogo razmišljanja ste dozvolili da impulsivno uletite u emotivnu priču. Doduše, ne mogu da osporim da ste se više vodili strašću nego emocijama, ali sada već osećate da se i taj nežniji deo vas budi. No, neka ponašanja i postupci ove osobe vam se ne dopadaju.

Smatrate je malo samoživom i previše usmerenom na sebe. Jako „klackate“ jer ne znate da li da zanemarite ove njene mane i usmerite se samo na vrline ili da prekinete pre nego što ovo ode predaleko….Sigurna sam da nećete u ovom momentu moći da donesete odluku. Oni koji su u dužim odnosima, brakovima, ne izlaze iz okvira neke dnevne rutine. Izgleda da ste se malo udaljili, ali moguće je da su samo obaveze te koje vam ne dozvoljavaju da posvetite više pažnje jedno drugom. Slobodnima drugi deo nedelje donosi mogućnost za novo poznanstvo, ali za početak – ne žurite, upoznajte se bolje… ćete pobeći jedno drugom.

Posao

Skladni odnosi na dnevnoj bazi u poslovnom okruženju. Sa kolegama i šefovima imate dobar kontakt i razumevanje. Nešto problematike vam donose mlađe osobe sa kojima radite jer ne žele da se uklope u načine na koji vaš tim funkcioniše. Tokom ove sedmice imate mogućnost da ostvarite sastanak, razgovor sa nekim važnim ljudima iz vaše profesionalne sfere. Sve će za sada ostati samo na upoznavanju, razgovoru, prezentovanju vaših ideja….ali za neko kasnije vreme – ovaj kontakt će vam itekako koristiti.

Novac

Ne kaže se bez razloga da – ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji – ovo se sada baš može primeniti za vas. Kada uzimate nešto na odloženo plaćanje, morate računati da će i to stići jednom na dnevni red. E, pa troškovi dolaze na dnevni red.

Zdravlje

Zdravlje u ovoj nedelji dosta dobro. Na stres ste već oguglali, ne znam da li ga i vredi pominjati.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!