Vaga nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Itekako vodite računa kako se hranite tokom ovog perioda. Pošto ste do sada shvatili da vam preterano uživanje u hrani izaziva prilično neugodne simptome – došli ste do genijalne ideje. Dijeta sa voćnim sokovima i šejkovima od povrća. Moram da priznam da je savršeno dobra. Em se hranite zdravo, dobijate sve neophodne vitamine i minerale – em se kilogrami tope.

Ljubav

Vi i emotivni partner i dalje vodite neku svoju politiku. Svaki čovek za sebe. Oboje ste opterećeni poslovima i retko nalazite vremena jedno za drugo. Kada su okolnosti ovakve, i sami ste svesni da je pogodno tle da se u vaš odnos uvuče i još neko. I partner i vi imate priliku za prevaru. Pitanje je da li ćete je iskoristiti. Vage koje su u brakovima kukaju na sav glas – te mora se otići na posao, te mora se voditi računa o kući, te moraju se paziti deca, nikada nemate vremena za sebe, a dadoste dušu, srce i vreme drugima… bračni partner za sada ne obraća pažnju na ove vaše reči. Nadam se da razumete šta želim da vam kažem – obaveza je previše, a vi ste se nekako izgubili u svemu tome i više nema vremena za ono što je vama važno. Nezadovoljstvo. Slobodni imaju dve opcije na „tanjiru“ – jednu osobu koja je mlađa od njih i jednu koja je starija. Obe su vrlo, vrlo zanimljive. Ne bi me iznenadilo da odete na dejt i sa jednom i sa drugom.

Posao

Vladar polja posla, Mars, na poslednjim je stepenima znaka Raka i u dobrom aspektu sa Saturnom u direktnom kretanju iz vašeg polja posla i zarada. Ovo je odlična pozicija koja će doneti upornost i istrajnost u svemu što radite. Jeste da se vi u ovom periodu osećate dosta statično po pitanju onoga što želite da postignete, ali generalno gledano – situacija i nije toliko loša. Za jedan dogovor sredinom nedelje će vam biti potrebna sva vaša diplomatija, šarmantnost – ali i taktika. Jako vam je bitno da ovo prođe kako treba iako ste svesni da rezultate nećete moći da vidite odmah. Obećanje novog posla ili jače pozicije. Na ovo možete da se oslonite.

Novac

Novca ima taman toliko koliko je neophodno da sve funkcioniše. Moguće je da ćete imati jedan priliv u prvom delu nedelje, ali on je već unapred potrošen. U narednom periodu shvatićete šta znači izreka – zategnuti kaiš.

Zdravlje

Prilično solidna zdravstvena situacija.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!