Škorpija nedeljni horoskop od 03. do 09.08.2015.

Ulazite u period kada će biti mnogo lakše održavati liniju i kondiciju. Tranzit Marsa kroz znak Raka doneo vam je veći apetit i pomalo vas usporio, osećate se neaktivno i mlitavo. Zato od vikenda ove sedmice prelazite na potpuno drugačiji režim ishrane i bacate se na rekreaciju. Pre toga ćete još jednom dati oduška sebi i najradije uživati u maminoj kuhinji i bogatim obrocima….baš onako – sve po redu.

Ljubav

Sve u emotivnom životu funkcioniše baš kako treba. Ukoliko ste u braku – ništa ne narušava vaš porodični mir i sklad sa partnerom. Jeste da vam smeta što su i seksualni kontakti postali rutinski i više iz navike nego iz prave strasti, ali tu trenutno ne znate kako da popravite situaciju. Ako ste u vezi, trenutno ste odvojeni od partnera – ili je jedno od vas ili čak i oboje na godišnjem odmoru. Ali svako za sebe. Niste opterećeni time da li vam je partner veran ili ne. U ovom periodu ne želite da kvarite sebi opuštanje tim razmišljanjima. Ako ste slobodni – često razmišljate o nekome iz prošlosti. Tu ste jednom za svagda stavili tačku i rekli – dosta je, nema više. Ali svojim mislima ne možete još uvek da komandujete. Ni snovima. Iz noći u noć je sanjate. Iz noći u noć ste u snovima ponovo srećni sa njom. A onda se budite… i razmišljate. I ne radite ništa. i nećete. Dali ste sebi reč.

Posao

Retrogradna Venera, koja vlada vašim poslovnim partnerstvima tokom ove sedmice pravi konjukciju sa Jupiterom, vladarom polja posla i zarada. Važan kontakt sa poslovnim saradnikom i pokretanje posla koji ste toliko dugo čekali. Sve ovo ne bi bilo moguće da nije bilo vašeg ličnog, ogromnog angažovanja u prethodnih par meseci. Sada sa zadovoljstvom čekate prvo svoju materijalnu nagradu, a potom se nadate i jačanju pozicija. Generalno – vaši poslovi se odvijaju dobro. Istina je da vam za sve treba mnogo više vremena nego inače, ali vi nigde ne žurite. Obzirom da je Saturn toliko dugo u tranzitu kroz vaš znak – naučio vas je da se do najvećih ciljeva stiže laganim hodom.

Novac

Zadovoljni ste svojim primanjima jer vam je jasno da su ona odraz i vašeg rada, ali i trenutne ekonomske situacije. Imate za sve ono što vam je potrebno. Naučili ste da je rasipništvo najveća moguća kazna. Dobro je.

Zdravlje

Osećate se neuporedivo bolje nego u prethodnim mesecima. Lagano punite baterije.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!