BIK – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Sveže meso, bez prerađevina koje su pune industrijskih začina. Dugo se već osećate naduveno, bez energije, teško – pa je pravi trenutak za prolećnu dijetu koja mora sadržati namirnice biljnog porekla. Jedite često i nemojte sebi uskraćivati mnogo toga, ali preskačite slatkiše i testa od belog brašna.

Ljubav

Konačno možete na pravi način da komunicirate sa partnerom, a da to ne bude kroz svađu, prebacivanja ili isterivanja svoje volje. Prošli ste kroz neke teške momente i naučili da smirite sebe, a samim tim i situaciju sa voljenom osobom. Da imate još dosta svojih nedoumica i nesigurnosti po pitanju vaše veze, imate, ali morate videti kako će stvari funkcionisati između vas dvoje na dalje. Dali ste priliku vašem odnosu, sada istrajte u tome.

Vaša vladarka Venera tokom ove sedmice prelazi u vatreni znak Ovna. Strast će početi da ključa u vama a oni sa kojima budete dolazili u kontakt će to itekako umeti da prepoznaju. Vi lično više nećete čekati da se neko angažuje oko vas, već ćete se potruditi da dobijete osobu koju želite. Nije baš neko ekstra vreme za prave ljubavne priče, ali je za zabavu, za flertovanja, čak i za neke neobavezne kombinacije i tajne priče – dušu dalo…

Posao

Vaša vladarka prelazi u znak Ovna, znak inicijative i akcije, a vladar polja posla Merkur u vaše polje ličnosti i znak Bika. Nesigurnost koju ćete osećati u vezi nekih poslovnih strategija koje ste preduzeli, brzo će biti raspršena kada shvatite da su vaši potezi bili pravi. Sada možete da se aktivirate dodatno i da sve započeto ostvarite na jedan kvalitetniji način. Sposobnost pregovora je izuzetna, pa savetujemo i nezaposlenima da iskoriste ovaj pozitivan period. Rešavanje papirologije koja vam je bila bitna za jednog poslovnog klijenta ili dobijanje potvrda koje ste čekali da biste pokrenuli jedan posao sa strancima.

Novac

Novac će ove sedmice nekako lakše dospevati u vaše ruke, ali da se ne lažemo – lakše će vam i izmicati iz džepova. Uglavnom ćete funkcionisati u fazonu – pare došle, pare otišle… Znate da morate da platite jedno dugovanje, ali ćete to ipak ostaviti za neke naredne dane…

Zdravlje

Zdravstveni segment će se popraviti, ali još uvek niste izašli u potpunosti iz perioda smanjenog imuniteta. Nemojte da vas prevare lepi dani, nije još vreme za letnje oblačenje.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!