DEVICA – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Manje kretanja a više apetita je ono što vas očekuje u ovim danima. Da ne biste previše opteretili svoj želudac i varenje za koje ste već svesni da je u poslednje vreme problematično, idite na varijantu od samo tri obroka u toku dana, s tim što će doručak biti najobilniji.

Ljubav

Ako ste slobodni, povremeno će vam se kroz misli provlačiti bivši partner. Da se ne lažemo, ovo je više posledica toga što ste trenutno emotivno usamljeni i što nikoga ko bi vam bio zaista interesantan nema na vidiku. Doduše, čak ni prema bivšem partneru nećete se pokrenuti niti ostvariti komunikaciju, ali je moguće da će se i to aktivirati u narednom periodu. Neki čak mogu pomisliti da su se zaljubili u prijatelja, jer će početi s vremena na vreme da sevaju varnice između vas dvoje, ali topao savet baš za ovo – ne brljajte, biće vam žao posle. Ljubav dobiti nećete, a možete da izgubite prijateljstvo.

Vi zauzeti, bežite od tajnih kombinacija koliko vas noge nose. Umesto da pravite sami sebi problem, bolje se posvetite partneru u većoj meri, jer sada možete značajnije unaprediti svoj odnos.

Posao

Oni koji su nezaposleni imaju velike prilike da sada promene svoj status. Drugi deo sedmice će doneti mnogima šansu koju su čekali. Generalno – Device do polovine nedelje imaju dovoljno vremena da privedu kraju jedan poslovni projekat od velikog značaja. Nakon toga, ulazite u vreme sumiranja rezultata i veće stabilnosti. Ulazak vladara vašeg znaka, Merkura u polje koje vlada planovima i ekspanzijom i znak Bika govori o mogućnostima da sada napredujete i širite svoje poslovne krugove. Svemu što radite pristupajte racionalno, praktično, organizovano i ne brinite – sve ide kako treba.

Novac

Sigurno je da niste najzadovoljniji svojim materijalnim statusom u ovom periodu, ali ulazite u vreme kada ćete moći da regulišete neka dugovanja, a i novac će intenzivnije dolaziti do vas. Možda ste naučili i kako da na pravi način naplatite ono što radite.

Zdravlje

Izbegavate da posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju i sve to odlažete na neodređeno vreme. Trenutak je da krenete sa promenama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!