RIBE – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Kod vas je sada pravi trenutak za jednu laganu dijetu. Potrebno je da skinete po koje kilce koje ste nabacili tokom zime, ali je neophodno i da malo rasteretite svoj sistem za varenje koji sada malo malo pa ne funkcioniše kako treba. Krenite sa tim što ćete za večeru pripremati samo salatu od svežeg povrća.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka sada mogu otpočeti komunikaciju sa jednom osobom koja im je interesantna. Ovo će vas u velikoj meri „dići“ jer konačno imate osećaj da se nešto lepo i pozitivno dešava u vašem životu. Možda se sada vama malo žuri da dobijete nešto konkretnije, ali druga strana nastupa polako i odmereno, što je i najbolje. Preterana potreba za ljubavlju i žurba su vas više puta ubacili u neke priče koje biste najradije zaboravili. Pustite da sve ide svojim tokom.

Ribe u emotivnim vezama i brakovima sada mogu da ostvare bolji kontakt sa partnerom i povežu se na jedan ipak stabilniji način. Bilo bi dobro ako biste vas dvoje mogli da izdvojite malo više vremena i posvetite se jedno drugom…Ako ne možete da otputujete negde zajedno, na par dana, onda makar izađite, prošetajte, provedite dan u prirodi. Prijaće vam oboma.

Posao

Morate još neke stvari da završite, još neke situacije da „ispeglate“ povodom poslovnog projekta od kojeg mnogo očekujte. No, sa ovim završavate do polovine nedelje, a onda se pred vama otvaraju trenuci koji vam mogu doneti mnogo u ovom segmentu. Venera i Sunce su u tranzitu kroz polje posla i novca, planeta Merkur je u polju komunikacije i dogovora…sve ovo su šanse za neke prave priče sa poslovnim saradnicima i partnerima, koje vam mogu doneti odlične rezultate. Preporuke i nezaposlenima da se aktiviraju u tom periodu. Završite sa nekim zaostalim obavezama.

Novac

Obzirom da ste se ili uvalili u dugovanja, ili nikako da steknete potrebnu stabilnost po pitanju finansija, ovi dani će vam doći kao melem na ranu. Da će novca biti – biće, a vi ga iskoristite na pravi način. nemojte da ode na neke nebitne stvari. Izmirujte dugovanja i obaveze.

Zdravlje

Sve je u ovom segmentu dobro, ali od sredine sedmice nivo stresa može biti pojačan, pa upozoravamo one koji pate od visokog krvnog pritiska.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!