JARAC – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Za vas su ove sedmice najbolji jednostavni, svedeni obroci koji neće sadržavati veliki broj namirnica, što će pomoći vašem želucu prilikom varenja. Doručak neka bude obilniji, da vam da dovoljno energije za napore prilikom dnevnih obaveza. Više citrusa – naročito limuna, a od ostalog voća – jabuke.

Ljubav

Kada planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, Venera, uđe u polje doma i porodice, jasno je da će vaše porodične i bračne relacije krenuti jednom uzlaznom linijom. Više radosti u domu, više lepih dešavanja, možda i neke dobre vesti – pa se svi problemi svakodnevice mnogo lakše reše i ispeglaju. U emotivnim vezama će sam početak sedmice doneti neko zahlađenje u odnosu, ali nije potrebno mnogo truda da se ovo sredi. Moguće je da je voljena osoba obuzeta nekim sumnjama, a vi joj ne dajete objašnjenje. Potrudite se da raščistite njene nedoumice i vratite vaš odnos u normalu.

Oni koji su slobodni osetiće potrebu da se druže, da češće izlaze a to će automatski dovesti više novih osoba u vaš život. Trenutno nema predispozicija za početak ljubavnog odnosa, ali možete lagano krenuti tim putem kroz komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

Posao

Na pravi način ste pokrenuli neke dogovore i vrlo brzo ćete ostvariti one rezultate koje očekujete. Promene koje se sada dešavaju su posledica svog vašeg rada iz prethodnog perioda i možete biti zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Ostvarujete neke značajne kontakte, naročito u drugom delu sedmice. Nećete imati mnogo vremena za odlučivanje o jednoj ponudi od strane osobe koja ima svoju privatnu firmu a ima velike planove sa vama. Niste navikli na promene preko noći i ulazak u nešto što vam je nesigurno i izazovno u isto vreme. Razmislite, jer sličnu šansu nećete dobiti uskoro.

Novac

Evidentno je da finansijski segment funkcioniše bolje nego do sada. Drugi deo nedelje će vam doneti par jako dobrih prilika da zaradite, a tokom ovog perioda možete naplatiti i jedno zaostalo potraživanje. Opterećenost nekim nepredviđenim troškovima stoji samo početkom sedmice.

Zdravlje

Ne zanemarujte simptome koje osećate u ovom periodu. Potrebno je da proverite stanje svog organizma i uradite krvnu sliku.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!