VODOLIJA – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Kombinacija meso – pirinač – salata može da bude savršena za vas tokom ove sedmice. Različite vrste pilava, rižota – načini za spremanje su bezbrojni ako se upotrebi malo mašte. Sada možete malo da se opustite i po pitanju slatkiša, ali ne preterujte, oni služe da se zasladi, ne da se od njih najede.

Ljubav

Ulazak Venere u vaše polje pokreta, komunikacije, kratkih susreta definitivno će Vodolijama doneti mnogo ispunjenije trenutke tokom ove sedmice. Imate priliku da upoznate nove, zanimljive osobe koje će doprineti da se osećate dobro, puni pozitivnog nadahnuća i optimizma. Teško je da će se neko od ovih novih poznanstava odmah pretvoriti u ljubavnu priču, ali ove odnose možete razvijati polako… pa dokle stignete. Neki će ipak iskoristiti ovo vreme za povremene i neobavezne kontakte sa suprotnim polom. Šta ko voli – neka izvoli.

Vodolije u emotivnim vezama i brakovima će funkcionisati u jednom ustaljenom ritmu tokom većeg dela sedmice. Drugi deo pak, naročito vikend, donosi vam porast intenziteta u dešavanjima između vas i partnera, pa tada mogu izbiti i neke napete situacije ili rasprave.

Posao

Osnova pravog uspeha je naći dobar tajming, to jest aktivirati se i pokrenuti ka željenom u pravom trenutku. Taj „pravi trenutak“ za vas je validan tokom cele ove nedelje, jer će se šanse nizati bukvalno jedna za drugom. Ne stajte, već na noge lagane – i pokret! Od ruke će vam ići i komunikacija i dogovori a imate i dobre mogućnosti da ugovorite susrete sa ljudima koji su od velike važnosti za vaše planove. I nezaposleni imaju priliku da se „ovajde“ tokom ovih dana. Bićete verovatno angažovani na više strana i kroz neke dodatne ili honorarne poslove. Privatnicima posao kreće uzlaznom linijom.

Novac

Dugovanje na osnovu odrađenog posla biće vam isplaćeno tokom ove nedelje. Iako su prilivi u neskladu s količinom posla koji obavljate, ipak sada zaista nećete moći da se požalite. Dopunski poslovi će dodatno popuniti vaš budžet.

Zdravlje

Zdravstvena problematika je povremena, ali je ipak ne treba zanemariti. Starijima su mogući problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!