ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Promena u načinu ishrane je sada već očigledna kod vas. Ono što trenutno zanemarujete su riba i mlečni proizvodi, pa se potrudite da na svom stolu češće imate jogur, kefir, kiselo mleko i mladi sir. Od ribe će vam sada najviše odgovarati pastrmka i skuša. U nedostatku iste – tunjevina iz konzerve.

Ljubav

Iako oni koji su slobodni imaju neku nedefinisanu priču sa kojom ne znaju šta da urade, jer ne dobijaju ništa konkretno, ali ni ne mogu da se maknu odatle, ipak se dobro osećaju. Možda ne možete da realizujete ono što želite, ali ste okruženi pozitivnim ljudima i primećujete da se dosta pripadnika suprotnog pola interesuje za vas. Da li će se ovaj odnos koji priželjkujete i ostvariti, to je već pitanje, ali ćete u narednim danima možda i uspeti da dobijete potvrdu da druga strana oseća isto ono što i vi. Vreme za emotivnu sreću se približava, pa sačekajte još malo.

Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima sa voljenom osobom će raditi na strasti i na taj način uspeti da prevazilaze neke povremene zastoje ili nesuglasice u svojoj vezi. Nije bajno, ali je daleko od lošeg.

Posao

U polje poslovnih obaveza tokom ove sedmice ulazi i Venera, pa je pred Škorpijama vreme kada će ono oko čega se angažujete početi da donosi mnogo veće rezultate. Dani idu brzo, poslovnih dešavanja je dosta, ali vam ova energija trenutno odgovara i fenomenalno se snalazite u svemu. Istina je da su rokovi kratki i da često morate da žurite, ali od strane poslovnih saradnika i partnera dobijate samo pohvale za ono što radite. Koristite ove dane da pokrenete i nešto novo o čemu razmišljate, nove ideje sada lako mogu naći put do zainteresovanih. Ponuda od strane šefova koju vredi uzeti u obzir, jer donosi velike promene.

Novac

Ne može se reći da niste zadovoljni svojim prilivima tokom ove sedmice, ali nemojte novac koji dolazi do vas trošiti na stvari koje su vam, realno, nebitne. Ono što je potrebno je da rešavate svoje obaveze i dugovanja, što pre to bolje. Imate priliku da neke brige skinete sa vrata.

Zdravlje

avstveni segment se u velikoj meri poboljšava. Ukoliko ste imali nekih zdravstvenih problema, sada lako možete naći pravog doktora i terapiju koja vam odgovara.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!