RAK – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Iako ste sebi dali za cilj da u ovom periodu svoju liniju dovedete u red, malo je verovatno da će vam to uspeti tokom ove sedmice. Suviše ste u nestabilnom raspoloženju, a i sami znate da tada rado posežete za hranom, a naročito tortama, kolačima, slatkim pecivima. Regulišite unos šećera.

Ljubav

Bura u vašem srcu jer se pojavila jedna osoba koja vas je u potpunosti opčinila. Ne možete da odolite privlačnosti i intenzitetu koji prosto varniči između vas dvoje i više je nego verovatno da ćete se upletljati u odnos koji je u osnovi seksualan i strastan. Ovo već ne bi bilo problem kod slobodnih, ali i zauzeti mogu potpasti pod čari nekoga iz svog poslovnog okruženja. Vi koji ste u vezama i brakovima se vodite onim da se sve, pre ili kasnije, sazna i otkrije, pa na vreme povucite ručnu kočnicu.

Vi, slobodni – samo napred, ali nemojte se razočarati ako ovo bude kratkotrajno. Nemojte posle da padate u bedak. Slobodnima se može aktivirati i emotivna prošlost. Da, taj neko se setio da i vi postojite i sada „grebucka“ na vaša vrata i pokušava da se vrati. Sami vidite šta ćete sa ovim dalje. Moje lično mišljenje je da gubite vreme.

Posao

Privatnici u prvom delu sedmice završavaju jedan poslovni projekat i mogu krenuti u pravu saradnju sa partnerima sa kojima su pokušavali da ostvare dogovor. Ostali – poslovna nedelja je dosta dobra, ali očekujte užurbanost i povremene napete situacije. Kako se bude išlo ka kraju radne sedmice, tempo će se ubrzavati, a nervoza jačati. Promene od strane poslovnih saradnika vam ne odgovaraju i teško vam je da se uklopite u njih. Možete imati problema i sa komunikacijom, i to naročito sa ljudima koji su egocentrični i ne vide dalje od svog nosa. Takođe, tehnička sredstva vas izdaju onda kada najviše žurite.

Novac

Novac je ove sedmice u fazonu – iznenadni dobici….ali i iznenadni gubici. Budite oprezni u ulaganjima i ne zalećite se baš u sve što vam miriše na zaradu. Nisu sve ideje baš toliko fenomenalne kao što to vama izgleda. Podmirivanje jednog napornog dužnika koji vam je dugo „sedeo za vratom“.

Zdravlje

Sada i nije toliko loša situacija u zdravstvenom segmentu, ali ovo vreme shvatite kao predah i pravi trenutak da se više posvetite sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!