LAV – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Lavovima se u ovom periodu preporučuje što više ribe, bilo da je ona rečna, morska ili iz konzerve. Možete pomešati tunjevinu sa više vrsta povrća – kururuzom, crvenim pasuljem, sitno sečenom paprikom (sve je stvar vašeg izbora) i napraviti sebi jednostavan, a ukusan i zdrav obrok.

Ljubav

Reklo bi se da vam ljubav funkcioniše više nego dobro, kada se vidi da ste okruženi udvaračima i da se suprotni pol polomi oko vas….Međutim, koliko god da ima podsticajnih dešavanja, koliko god da se vi dobro provodite i okruženi ste zanimljivim ljudima, u suštini se ne pojavljuje niko ko bi vas istinski animirao. Mnogi od vas će se okrenuti neobaveznim vidovima zabavljanja, jer mogućnosti za „kombinacije“ su sada svuda oko vas.

Oni u emotivnim vezama i brakovima će funkcionisati više nego dobro sve do momenta pred kraj sedmice. Poslednji dani ove nedelje su dosta turbulentni, a čini mi se da će se problem najviše vrteti oko nekih saznanja koja će vama i partneru biti prilično neprijatna. Moguće je da je u pitanju optužba za prevaru ili će ljubomora proraditi preko svake mere.

Posao

Oprezno tokom ove sedmice plovite poslovnim vodama…naime, koliko god d aje ovo vreme izuzetno podsticajno za formiranje novih saradnji, toliko postoji i opasnost da neki poslovni dogovori „puknu“ preko noći. Lavovima su moguće i promene radnog mesta, čak kod pojedinih i prestanak rada. Zato se vodite dobrim poslovnim principima, vi lično se trudite da date svoj maksimum i ne padajte u vatru za svaku sitnicu….ili krupnicu. Drugi deo sedmice će baš biti užurban, vi ćete juriti kao muva bez glave i truditi se da gomilu posla koju ste natovarili sebi na vrat završite na vreme.

Novac

Malo ste se stabilizovali i po pitanju priliva, ali ste uspeli i troškove da redukujete, pa nekako balansirate tokom ove sedmice. Kraj sedmice vam može doneti gubitak, zato ne pravite pretenciozne planove i ne ulažite novac tek tako. Ne rizikujte, mali broj vas će se kroz ovo novčano ovajditi.

Zdravlje

Glavobolje, visok pritisak, ili pak variranje pritiska mogu predstavljati problem Lavovima. Kod nekih može doći i do tahikardije i problema sa srcem.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!