BLIZANCI – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Nešto količinski obilnija ishrana u ovim danima. Možete čak nabaciti i koji kilogram, jer će vam sve biti slatko i uživaćete u svakom obroku. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da doručak bude najobilniji a da ručak, a naročito večeru maksimalno smanjite. Ne opterećujte želudac.

Ljubav

Vladarka vašeg polja ljubavi ulazi u znak Ovna tokom ove sedmice. Blizanci će posle dužeg vremena primetiti da osoba koja vam je zanimljiva počinje da „obigrava“ oko vas i da se aktivira u mnogo većoj meri. Koliko ste vi jurili u prethodnom periodu za njom, toliko ona sada juri za vama. Lep obrt situacije, zar ne? No, imaćete vi više nego dosta prilika u ovoj nedelji da izađete, da se provedete, da uživate okruženi svojim prijateljima i ljudima koji su vam dragi. Svakako je da ćete biti primećeni u društvu, iako nećete „juriti“ prilike. Jednostavno – sada ne možete a da ne upadnete u oči suprotnom polu.

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi ili bračnoj zajednici, posle nekih lomova i lošeg perioda koji je naročito bio aktuelan u prethodnoj nedelji, sve nekako dolazi u normalu i funkcioniše bolje nego ranije.

Posao

Trka sa vremenom u prvoj polovini sedmice. Mnogo toga trebate da završite a rokovi su prilično kratki i pitanje je koliko će vam napora biti potrebno da sve privedete kraju kako treba. Krajnji je momenat da rešite neku papirologiju ili pokrenete dobijanje dokumentacije, dozvola ili ugovora koji su vam važni, jer će to sledeće sedmice već biti podložno dodatnom prologiranju. U poslovnim saradnjama umete da priđete partnerima na pravi način i da ih uverite u kvalitet sebe i onoga što nudite. Bićete dosta odlučni po mnogim pitanjima i ostavićete utisak osobe koja zna šta želi i ka tome nezaustavljivo napreduje.

Novac

Neke finansijske obaveze vas pritiskaju, ali uspevate da ih pokrijete. Iako imate prilika da pored redovnih, ostvarite i neku dodatnu dobit kroz dopunske poslove, moguće je da će se pojedini ipak okrenuti i ka pozajmici. Prijatelj vam može izaći u susret.

Zdravlje

Povremeno problemi sa želucem, ali najviše zbog toga što ne obraćate mnogo pažnje na ishranu. Kod starije populacije se ipak mogu javiti i problemi sa čirom i dvanaestopalačnim crevom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!