VAGA – nedeljni horoskop od 04. do 10. 04.2016.

Predlog za vas za ovu sedmicu je dosta mesa i to junetine, piletine, ćuretine. Sami izaberite način obrade, ali izbegavajte guste i previše masne sosove uz to. Umesto toga, mešavina povrća od crvenih paprika, zelene salate, tikvica, karfiola. U potpunosti izbacite torte i slatkiše od belog brašna.

Ljubav

Venera koja vlada vašim znakom ulazi u polje ozbiljnih partnerstava i znak Ovna. U narednom periodu ćete reagovati u partnerskim odnosima malo drugačije nego do sada. Iako u vama postoji velika potreba da sve svoje relacije „ispeglate“ i održite stabilnim, ipak ćete biti skloni tome da sebe i svoje želje i potrebe stavite na prvo mesto. Malo impulsivnije ponašanje prema partneru, češće ćete inicirati neke zanimljive i strastvene igrice….sve u svemu – dani pred vama nisu ni malo loši.

Ovo nisu loši aspekti kod onih koji su slobodni, jer pokazuju inicijativu prema osobama koje vam se dopadaju, ali ipak malo više potenciraju na strasti i seksualnom elementu. Razum vas u narednom periodu baš i neće voditi, već više unutrašnja potreba da se spojite sa osobom koja vam se dopada. Nestabilno za nove početke.

Posao

Ulazak Venere u znak Ovna i polje drugih ljudi, onih preko puta nas, kod mnogih će pripadnika ovog znaka doneti neku formu izlaska u javnost. Generalno – u mnogo većoj meri nego do sada ćete nastupati sa inicijativom, čak pomalo agresivno prema poslovnim partnerima i saradnicima, sa pravom tražeći da budete primećeni i da vaše ideje budu saslušane. Ovo je solidan poslovni period za vas, ali naučite da kontrolišete nestrpljivost i impulsivnost koja će vas povremeno obuzimati. Pravo vreme i za nezaposlene da se aktiviraju i potraže posao. Ipak, više su zastupljeni ugovori na određeno vreme ili pripravnički poslovi u kojima tek trebate da se dokažete.

Novac

U oblasti u kojoj radite dolazi do neke forme većeg pokreta i priliva novca. Ovo će se svakako odraziti i na vaše finansije, koje u ovom periodu idu ka oporavku. Ipak, čini mi se da ste neka dugovanja ili obaveze zaboravili ili ih namerno potiskujete, čekajući pravi trenutak i dovoljno novca da ih otplatite.

Zdravlje

Previše se iscrpljujete, premalo odmarate. Samo ovo je dovoljno da vam imunitet bude prodrman. Sezonski virusi haraju i dalje, vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!