BIK – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Ako ste od onih koji “lutaju” I pokušavaju da pronađu neki režim ishrane koji bi u isto vreme bio zdrav, ali I doveo do željene težine, sada je pravo vreme da se bacite na posao I istraživanje. Poslušajte saveta, ali I iskustva prijatelja.

Ljubav

Sa emotivnim partnerom nekako teško dolazite do usaglašavanja ovih dana. Nisu to neke velike svađe ili razmimoilaženja, jednostavno – teško vam je da se složite I dogovorite oko bilo kog važnijeg pitanja. Čini vam se da voljena osoba suviše gleda sebe, a zanemaruje interese veze I vas dvoje kao para. Imaćete svojih preispitivanja I sumnji, ali ćete se truditi da održite dobru komunikaciju.

Slobodni pripadnici ovog znaka se mogu upustiti u odnos koji na prvi pogled nema veliku perspektivu. I pored razlika koje će biti teško prevazići, uvučeni ste u vezu kojoj ne možete da odolite. Velika strast I intenzitet. Nećete želeti da razmišljate o tome šta budućnost donosi. Oni Bikovi koji još uvek nisu preboleli emotivnu prošlost, sada će početi intenzivnije da razmišljaju o bivšem emotivnom partneru I da pokušavaju da obnove kontakt.

Posao

Odličan je momenat za pokretanje poslovnih saradnji, a rezultate ćete videti vrlo brzo. U suštini, sve ono što ste u prethodnom periodu uložili u poslovni segment, sada počinje da vam se vraća. I odnos sa kolegama će biti lakše dovesti u normal, pošto sada razmišljate na isti način I spremniji ste da se prilagodite jedni drugima. Potrudite se da do kraja radne nedelje obavite sve ono što imate od obaveza koje ste do sada zapostavljali, jer ulazite u period značajnijih dešavanja sa mnogo manje vremena nego do sada. Ukoliko ste nezaposleni – stoji šansa preko prijatelja. Pokušajte I vi sami da se aktivirate.

Novac

Novac vam velikom brzinom izlazi iz džepova, a prilivi su ili proređeni, ili stižu sa zakašnjenjem. Potrebno je da napravite dobru preraspodelu prihoda.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je sada uglavnom stabilna. Postoje samo predispozicije za slabije prehlade I probleme sa grlom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!