RIBE – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Dosta dobro uspevate da održite balans po pitanju ishrane. Ipak, znate I sami – kada se nervirate ili ste pod pritiskom, nekoj vrsti stresa ili pak u daunu, vi lako posežete za hranom. U tom smislu – nešto jači apetit u drugom delu nedelje.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama nikako da se vi I partner na duže vreme usaglasite. Taman počnete da sređujete odnos, pa se opet vratite u period komplikovanih I tenzičnih dešavanja. U suštini, sve se ovo može srediti ukoliko ste oboje spremni na kompromis I na otvoren razgovor jedno s drugim. Problem je samo u tome što oboje to izbegavate, kruto se držeći svojih stavova. Nemojte dozvoliti da sve ono što ste izgradili trudom I posvećenošću u prethodnom periodu, sada opet bude ugroženo.

Ukoliko ste slobodni, ono što prvo upada u oči jeste mogućnost obnove kontakta sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu će ove situacije ići, sada je teško odrediti, ali postoje dobre predispozicije da se ova komunikacija I nastavi….pa I preraste u nešto više. Ukoliko nemate briga zvanih “bivša ljubav” – bićete okrenuti svojim prijateljima, a definitivno ćete pojačati izlaske I društvene aktivnosti.

Posao

Nastavlja se period kada su obaveze povećane, a poslovni segment zahteva od vas veliku angažovanost, posvećenost I pažnju. Povremeno imate osećaj da vam šefovi “dišu za vratom” I nadgledaju svaki vaš potez, spremni da vas kritikuju I za najmanju grešku. To je možda vaša perspektiva, dok sa druge strane – evidentno je da oni koji su vam nadređeni imaju mnogo poverenja u vas I izuzetno cene vaš rad. Ono što vam sada ide u prilog jeste poboljšanje međuljudskih odnosa u neposrednom okruženju. Taman da možete koliko toliko da se opustite dok radite. Pravi rezultati I podsticajan period ubrzo dolaze za vas.

Novac

Iako se finansijska situacija u znatnoj meri poboljšala, vi se I dalje osećate nesigurno. Moguće je da je to zbog nekih dugovanja koja nikako ne uspevate da rešite. Samo polako!

Zdravlje

Ulazak Marsa u polje podsvesti u drugom delu sedmice može vam doneti pojačanu nervozu I stress. Potrebno je da naučite da olakšate sebi – bavite se fizičkom aktivnošću, ali u isto vreme – nađite dovoljno vremena za odmor I opuštanje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!