ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

ako god okrenuli – u dužem vremenskom periodu ne možete “pobeći” od dobrog zalogaja, pa će se takva situacija nastaviti I sada. Svesni ste vi da biste određene namirnice trebali da “preskočite”, ali sada jednostavno teško odolevate iskušenjima.

Ljubav

Vladar vašeg znaka Mars ulazi u Vodoliju tokom ove sedmice. Koliko je ovaj aspekt donekle nepovoljan za one koji su u bračnim zajednicama, jer donosi lošu energiju u polje doma, toliko je dobar za slobodne Škorpije, koje sada mogu da malo sebi “daju oduška”. No, hajdemo redom – parovi ulaze u period kada je potrebno da oba partnera ulože veliku energiju u usklađivanje, kompromis. Jačajte ono što vas spaja, a ne ono što vam uvek donosi nesuglasice I probleme. Ako budete odgovorni prema odnosu, ovaj period ćete iskoristiti samo na pozitivan način I dodatno izgraditi svoje emotivne relacije. Međutim, ako krenete sa svađama I raspravama, pitanje je koliko ćete dugo “potrajati”.

Slobodne Škorpije, ostavite tugu I žal za prošlošću ili nekim propuštenim šansama iza sebe I okrenite se lepšoj strani života. Pred vama se otvara vreme velikih društvenih aktivnosti, sklapanja novih poznanstava, jedan podsticajan I živ period!

Posao

Vi ste već izvesno vreme u dosta dobrom poslovnom periodu, koji donosi mnogo prilika I šansi da prosperirate. To ne znači da vam je lako, naprotiv, vidi se vaša velika posvećenost I trud, ali bar zznate zbog čega radite I zašto ste toliko posvećeni. Pozitivne promene su sada svuda oko vas I neke Škorpije će itekako imati priliku da povuku prave poslovne poteze. Vaša energija jača, ali je morate koristiti na konstruktivan način. Ne smete u ovoj nedelji funkcionisati ishitreno I kroz impulsivnost, jer tako možete pokvariti svoje poslovne prilike. Ako povremeno bude tenzija u kolegijalnom okruženju, savet za vas je da se ne uplićete u njih I da ne provocirate svojim izjavama one sa kojima blisko sarađujete.

Novac

Venera je sve do kraja radne nedelje u vašem polju posla I novca, nemilice vam donoseći šanse da profitirate. Koristite ovo pozitivno vreme I rešavajte se dugovanja I zaostalih obaveza.

Zdravlje

U narednom periodu je potrebno da smanjite nivo stresa. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena za odmor, za relaksaciju, za fizičke vežbe I kretanje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!