JARAC – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Još uvek ste dosta statični, više vremena provodite kod kuće, a samim tim I mnogo češće posežete za hranom. Doduše, bolji zalogaj je sada nekima od vas neophodan I da bi ojačali svoj imunitet. U svakom slučaju – postoji predispozicija da se malo ugojite.

Ljubav

Ne može se poreći da oni koji su slobodni u ovom periodu na neki način beže od ljubavi ili imaju potpuno drugačije prioritete od emotivnog segmenta. No, isto tako se vidi da u vašoj blizini postoji osoba kojoj ste itekako “zapali za oko”. Jednim delom ste vi toga svesni, I nije da ste nezainteresovani, ali puštate da situacija trenutno stoji tako kako jeste. Moguće je da se ništa konkretnije neće izdešavati tokom ove nedelje, mada za vikend stoje neke blage šanse da “popustite” I dozvolite sebi ljubavni susret.

Oni koji su u emotivnim vezama ili brakovima još uvek nisu izašli iz kriznog perioda. Iako između vas dvoje trenutno nema niti rasprava niti nekih naročitih razmimoilaženja, ipak ne postoji ni bliskost ni pravo razumevanje. Neophodno je da se više okrenete jedno prema drugom da biste mogli da nastavite kao par dalje.

Posao

U prvom delu nedelje – ista meta, isto rastojanje. U prevodu – ništa se podsticajno ne dešava I povremeno imate utisak da situacija u poslovnom segmentu prosto mili. Ništa od onoga što želite da pokrenete I realizujete ne ide u onom pravcu u kojem biste vi želeli. Ne padajte u daun, od drugog dela nedelje tranzitni Mars ulazi u vaše polje posla I novca I svakako će doneti mnogo podsticajniju energiju. Neke stvari ćete moći mnogo lakše da pokrenete, a videćete I sami da će vam se otvoriti mnogo povoljniji uslovi na trenutnom poslu. Doduše, neki od vas će ozbiljno početi da razmišljaju o tome da je vreme da “preseku” I svoju karijeru nastave na nekom drugom mestu…

Novac

Iako će se neki pomaci u poslovnom segmentu dogoditi, još uvek po pitanju finansija nećete moći da kažete da ste iole zadovoljni. Prilivi su neredovni I ne uspevaju da pokriju vaše potrebe.

Zdravlje

Sve do pred kraj nedelje neki od vas mogu u većoj meri osećati pad imuniteta. Od ulaska Venere u vaš znak za vikend, process oporavka lagano počinje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!