LAV – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

U ovoj nedelji smanjuje se nivo stresa kod vas, pa više nećete jesti iz nervoze. Ipak, trebaće vam vremena da se vratite u svoj ustaljeni režim ishrane. Nekima od vas je potrebno da smanje kilažu, a u svakom slučaju – vašem organizmu je neophodna detoksikacija.

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner ste u ovoj nedelji u velikoj meri usmereni jedno na drugo. Ipak, sada je teško održati korektan odnos, jer ste oboje nervozni I često dolazi do trzavica, koje doduše neće ugroziti vaš odnos, ali će ostaviti neku formu napetosti. Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distanca, potrudite se više jedno oko drugog. Drugi deo nedelje može doneti porast strasti, što će svakako vrlo pozitivno delovati na oboje.

Ako ste usamljeni, trenutno imate potpuno druge prioritete, a ljubav stavljate na poslednje mesto. Ovo je naročito evidentno kod onih koji su u nekom skorijem prethodnom periodu prekinuli duži emotivni odnos. Doduše, neke od vas jedna osoba preko poslovnog segmenta može privući, ali nećete imati nameru da žurite. Pustićete da se komunikacija odvija polako I postepeno.

Posao

Možda emotivni segment I nije najbolji u ovom periodu, ali barem u poslovnom možete da pokrenete stvari u nekom pozitivnijem pravcu. Oni koji se bave privatnim biznisom imaju šansu da prošire poslovanje u većoj meri I sklope dogovore I saradnje pod vrlo povoljnim okolnostima. Ako čekate neke važne papire ili informacije, oni će svakako u ovoj nedelji I stići, ali će konačna realizacija onoga što vam je bitno ostati za narednu sedmicu. Neke stvari u poslovnom segmentu sada idu kroz sporost ili težinu, ali to ne znači da trebate da odustanete od njih. Nekima od vas biće ponuđena promena radnog mesta.

Novac

Pojačani su troškovi u ovom periodu, naročito oni vezani za dom I porodicu. Neke obaveze ćete uspeti da izmirite na vreme, dok ćete druge morati da prolongirate. Nešto slabiji novčani prilivi.

Zdravlje

Kod mlađih Lavova – dosta dobra zdravstvena situacija. Stariji pripadnici znaka mogu imati tegobe hroničnog tipa.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!