DEVICA – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Vreme je kada se češće uživa u hrani, naročito kada je domaća atmosfera u pitanju. Doduše, vi niste nešto “ješni”, ali ćete želeti da od svega po malo probate. To je sada I najbolji način za vas – umerenost će vam doneti da se dobro osećate, ali I dobro izgledate.

Ljubav

Ako ste usamljeni pripadnik znaka, trenutno ste vrlo uzdržani kada je bilo šta što se vezuje za emocije u pitanju. Povučeni ste iz društvenih dešavanja, ne trudite se da upoznajete nove ljude, čak ste smanjili I aktivnosti na društvenim mrežama. Povremeno komunicirate sa najboljim prijateljima I to je to….U vaše polje ljubavi na samom kraju sedmice ulazi planeta Venera – čini mi se da se pozornica za prava dešavanja kod vas tek priprema.

Oko emotivnog partnea se zaista trudite “punom parom”. Posvećujete mu svoje vreme I svoju pažnju I ne može se poreći da vas jako “bode u mozak” to što imate osećaj da druga strana nešto krije od vas. Ovo je možda samo vaš “trip” jer ste trenutno malo nesigurni, ali ako već imate nedoumice ovog tipa – možda je bolje da od voljene osobe zatražite objašnjenje.

Posao

Pred vama je nedelja sa jakim dešavanjima. Mnogo aktivnosti, mnogo poslovnih obaveza, a povremeno ćete imati dosta kratke rokove. Na sve ovo – očekujte pravu lavinu komunikacije, kontakata, dogovora, susreta. Neki od vas će često putovati, a ova kratka putovanja mogu vam oduzeti I vreme I energiju. Iako sve ovo zvuči kao vrlo naporno, trenutno imate dosta energije, a svakako ne trebate da propuštate prilike koje će vam se ukazati. Ako ste nezaposleni – možete dobiti interesantne informacije ili ponudu za posao. Ako želite da se dodatno angažujete – I za to su vam sada otvorene više nego dobre šanse.

Novac

Iako ćete smatrati da je došao trenutak da možete da se opustite po pitanju finansija, jedan veći trošak na kraju nedelje može vam doneti zabrinutost.

Zdravlje

Ove sedmice tranzitni Mars ulazi u vaše polje zdravlja. Vreme je da povedete više računa o svom imunitetu. Postoji sklonost ka većem odlivu energije, iscrpljivanje. Potrebno je da se odmarate I nađete vreme za sebe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!