STRELAC – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Sve dok se Venera, planeta koja vuče na uživanje I hedonizam “mota” oko vašeg znaka – sve do tada ćete imati problem sa održavanjem kilaže, jer nećete moći da odolite mirisu I ukusu hrane koju volite. Šta da vam kažem, osim – onda više kretanja. Trošite te kalorije.

Ljubav

Kod usamljenih pripadnika znaka, naročito kod onih koji još uvek nisu raskinuli svoju povezanost sa prošlošću, može doći do obnove komunikacije sa bivšim partnerom. Ove situacije su naročito aktuelne oko vikenda I čak mogu doneti susret sa starom ljubavlju. U kom pravcu bi dešavanja išla na dalje, zavisi od mnogo faktora, ali suština je – postoji velika mogućnost da dobijete još jednu šansu….Oni koji nemaju nameru da se okreću ka prošlosti nastaviće I dalje u starom “fazonu” – provod, zabava I neobavezni kontakti. Pa ko šta voli – nek izvoli.

U emotivnim I bračnim vezama neophodno je da vi I partner otvorite karte I kažete jedno drugom šta imate. Evidentno je da određeni problemi postoje, samo što su oni u većem broju slučajeva lako rešivi. Nećete ni znati ako ne probate. Ako je u pitanju ljubomora ili sumnja, neophodno je da ovakve misli presečete u korenu, pre nego što naprave veći problem u vezi.

Posao

Pozitivne promene koje su polako otpočele u prethodnom periodu sada već uzimaju maha I Strelčevi će uglavnom biti zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu tokom ove sedmice. Vaše polje komunikacije I kontakata biće jako aktivirano ulaskom tranzitnog Marsa u drugom delu nedelje, što će vam doneti bolju saradnju I dogovore sa drugima, kao I lakše ostvarivanje vaših ciljeva. Ovo su dobre predispozicije I za one koji su nezaposleni, kao I za Strelčeve koji žele dodatno da zarade preko nekih dopunskih poslovnih angažmana. Privatni poslovi kreću uzlaznom linijom. Možete malo da se opustite.

Novac

Iako je poslovni segment u znatnoj meri krenuo na bolje, novčana situacija nije toliko stabilna. Još je potrebno vremena da biste se u ovom segmentu u potpunosti oporavili.

Zdravlje

Stariji Strelčevi mogu biti podložni hroničnim tegobama, ali I imati smanjen imunitet. Kod mlađih pripadnika znaka –trenutno dosta dobra situacija.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!