VODOLIJA – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Tokom ove sedmice tranzitni Mars ulazi u vaše polje ličnosti. Da se ne lažemo – ovo neće doprineti da vi smanjite količinu hrane koju konzumirate u ovom periodu, ali će zato doneti mnogo veću želju za pokretom. Pa da makar trošite te kalorije I skidate kilogramčiće.

Ljubav

Slobodne Vodolije su čekale da im se dogodi ljubav. U tom čekanju prođe vam vreme, a one prave osobe ni od korova. Pošto tranzitni Mars ulazi u vaš znak, vi ćete lepo odlučiti da stvari uzmete u svoje ruke I bacićete se u akciju. Ovo označava da ćete postati izuzetno društveno aktivni, da ćete često izlaziti I družiti se I uživati u svakom momentu. Takođe, dobićete priliku za mnogobrojna poznanstva, pa sam sigurna da će neka od tih novih osoba moći da vam zagolica misli I srce. Pa neka je sa srećom!

U emotivnim I bračnim odnosima može doći do blažeg zastoja ili neke forme krize. Potrebno je da stvari rešavate na miran način I da se ne uplićete u kojekakve rasprave I svađe, jer to definitivno neće doprineti da se stvari srede. U suštini, oboje malo preuveličavate situaciju. Sve se do vikenda može srediti.

Posao

Do polovine nedelje imaćete osećaj da u nekim poslovnim situacijama kao da nosite kamen oko vrata. Opterećenje definitivno stoji I samo je potrebno da se izborite sa okolnostima I pritiskom koji je sada na vama. Neki poslovni projekti će se konačno završiti u ovom periodu, I to oni koji su vam donosili veliko otežanje, I konačno ćete moći malo da odahnete. U drugom delu sedmice, kada Mars uđe u vaše polje ličnosti, dinamika I aktivnosti će se pojačati. U suštini, idete ka nekim mnogo podsticajnijim, jačim dešavanjima koja će vam u narednom periodu otvoriti velike šanse za poslovni proboj.

Novac

Neki veći dugovi vas sada mogu opteretiti, ali ako “zagusti” uvek možete potražiti podršku od strane prijatelja ili nekog od članova porodice. Bolji finansijski prilivi vam stoje u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Promenljiv imunitet. Lako prehlade, lako viroze praćene visokom temperaturom. Kod starijih pripadnika znaka – tegobe sa kičmom I pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!