BLIZANCI – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Bićete u ovoj nedelji skloni nešto težoj, masnijoj, začinjenijoj hrani. Prijaju vam intenzivni ukusi, naročito ljuto I pikantno, a to se neće pozitivno odraziti na rad vašeg probavnog sistema. Pokušajte da makar jedan dan sedmično budete na nekoj vrsti posta – samo voće, povrće I žitarice od celog zrna.

Ljubav

Ako ste vi I emotivni partner u prethodnom periodu sredili sve svoje nesuglasice, sada možete početi I sa ozbiljnijim razmišljanjima o budućnosti veze. Neki od vas se u ovom periodu mogu odlučiti za početak zajedničkog života. U odnosima koji su još uvek na klimavim nogama, u prvom delu nedelje može doći do kriza, za čije rešavanje će biti potrebno obostrano veliko razumevanje. Na svu sreću pa ćete već za vikend imati “mirno more”.

Ako ste slobodni pripadnik znaka, ulazite u period koji će svakako biti ispunjen jakim dešavanjima na emotivnom planu. Veće društvene aktivnosti, više izlazaka I druženja sa prijateljima, a kroz sve ovo će se provlačiti nova I zanimljiva poznanstva. Lako ćete flertovati, a neki od vas bi mogli I da se upuste u neobavezne ili povremene priče I avanture.

Posao

Odličan je period da proširite svoje poslovanje ako ste privatni preduzetnik. Doći ćete u kontakt sa ozbiljnim ljudima sa kojima možete ostvariti jake I podsticajne saradnje. Generalno – stoji vam velika količina obaveza, pa će povremeno postojati tenzija u radnom okruženju, zbog pritiska na vas da se posao završi na vreme. Iz tog razloga I odnos sa kolegama može biti s vremena na vreme napet, ali bez većih posledica na vaš odnos. Nekima od vas se polako otvaraju prilike za kontakte sa strancima, ili čak odlazak na poslovno putovanje van zemlje. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima.

Novac

U finansijskom segmentu troškovi su znatnije povećani. Neki od vas će se u ovoj nedelji okrenuti ka dodatnim poslovnim angažmanima, ne bi li popunili kućni budžet.

Zdravlje

Zdravstveno promenljiva situacija u ovoj nedelji. Prehlade, virusne infekcije – doduše, sve prolaznog I kratkotrajnog karaktera.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!