OVAN – nedeljni horoskop od 07. do 13.11.2016.

Da li je to krenulo vreme slava ili mi se čini? Pošto se vidi da ćete imati velike aktivnosti što se prijateljskog segmenta tiče – da ćete provoditi vreme okruženi pozitivnim ljudima I biti itekako raspoloženi za dobar zalogaj. Umerenost kada je alkohol u pitanju je neophodna!

Ljubav

U kontaktu sa emotivnom osobom potrebno je da unesete više optimizma I dobrog raspoloženja. Vrlo često ćete početkom sedmice biti povučeni u sebe, pa će partner misliti da nešto krijete ili da se distancirate od njega. Ako vas nešto opterećuje I muči – ne prenosite to u svoje emotivne relacije. Vaš vladar Mars prelazi u drugom delu sedmice u znak Vodolije I vaše polje prijatelja, društvenih mreža, polje slobode.

Ako ste usamljeni, poželećete više da izlazite, više da budete u kontaktu sa drugima, a I vaše aktivnosti na društvenim mrežama će se znatno pojačati. Ako već postoji osoba koja vam se dopada, sada ćete biti spremni da se više otvorite prema njoj I da pokrenete komunikaciju u većoj meri. Oni koji su “mladi I ludi” sada imaju velike mogućnosti za neobavezne kontakte I avanturu.

Posao

Neki poslovni projekti ili obaveze donose vam opterećenje I iziskuju od vas veliki napor. U suštini – poslovni segment se usporio, dosta toga se odvija teško I pored vašeg velikog strpljenja I istrajnosti. Jedva ćete čekati da završite sa nekim poslovima I skinete ih sa dnevnog reda. Odnos sa saradnicima I kolegama je promenljiv – u jednom trenutku imate dobru komunikaciju, u drugom dolazi do zabuna I konfuzije. Od drugog dela sedmice dolazi do većih aktivnosti sa vaše strane. Dobijate informacije koje su vam važne I neophodne da nastavite sa svojim planovima. Bolje ćete funkcionisati.

Novac

Iako bi neke investicije mogle izgledati kao prilično unosne I lako isplative, sada nije vreme da ulažete veće sume novca. Naplata potraživanja je nešto manja, a ako vam neko duguje novac – gledaće na svaki način da prolongira vraćanje. Promenljivo.

Zdravlje

Ako imate problema sa pritiskom, sa kardio vaskularnim sistemom, a još ste pripadnik starije generacije Ovnova – kontrolišite se redovno I koristite prepisane terapije od strane lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!