BIK – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Vaš apetit je uvek, ono što se kaže – „zdrav“ ali bih rekla da sada malkice preterujete, maksimalno koristeći onu izreku – zdravlje na usta ulazi… Samo ne znam odakle li vam ideja da je tamanjenje torti i kolača baš ono pravo za vas…

Ljubav

Kod slobodnih Bikova će se od samog ulaska u ovu sedmicu otvoriti mogućnosti za neke zanimljive nove priče. Tragovi prošlosti su nekako ostali za vama, i mada će vam bivši partner još uvek povremeno „šetati“ kroz misli, shvatate da je ova životna etapa za vas završena. Osim toga – nove osobe koje dolaze u vaš život nude vam baš ono što vam je sada potrebno – veliki emotivni podsticaj, zanimljivu komunikaciju i toliko čekane „leptiriće u stomaku“.

Bikovi u emotivnim vezama i brakovima imaju jednu dosta mirnu i stabilnu nedelju pred sobom, sa puno pružene i uzvraćene pažnje i osećanja. Drugi deo sedmice, naročito period oko vikenda bi mogao da bude malo tenzičan, pa vam savetujemo da tada pokažete maksimalnu toleranciju prema voljenoj osobi. Nema razloga za rasprave niti napetost.

Posao

Pred vama je sedmica kada će od toga kako se vi postavite, zavisiti i vaši odnosi sa drugima. Naime, vi ste u ovom periodu prilično nervozni, moguće je da je brz tempo dešavanja iz prethodnog perioda ostavio dosta traga na vama, a i sada morate da žurite da biste ispoštovali zadate rokove. Sve ovo će činiti da ćete čak i najmanje kritike od strane drugih shvatiti prilično teško i odmah zauzimati odbramben stav, a neretko se i braniti na taj način što ćete uzvraćati na napade istom merom. Umesto da unosite dodatno nervozu u poslovno okruženje, posvetite se svojim obavezama i povucite se. Na taj način će sve funkcionisati više nego dobro.

Novac

Moguće je da će vas „povući“ neke šanse za brzu dodatnu zaradu, ali vam se u ovom periodu ne savetuje da ulažete novac u bilo šta neprovereno ili sa osobama koje ne poznajete dovoljno. Novac od redovnih poslova dolazi stabilnim tokom. Ne tražite trenutno hleba preko pogače.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dobar, ali tokom ove nedelje stoje mogućnosti za povrede, pa bi trebali da budete malo oprezniji.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!