RAK – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Sa dva malefika u polju zdravlja Rakovi bi svakako trebali da počnu da razmišljaju šta je ono što mogu ishranom poboljšati i doprineti tome da se dobro osećaju. Povrće u svim varijantama i količinama je uvek prava stvar, ali ove sedmice će vam prijati i žitarice od celog zrna. I obavezno citrusi za imunitet!

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, sigurno je da niste zadovoljni svojim trenutnim statusom. Prošlosti više ne želite da se vraćate a ne pojavljuje se niko ko bi vas u dovoljnoj meri zainteresovao. Moguća su neka prolazna flertovanja, ali to će vam biti samo kratkotrajna „zabava“ da biste zaboravili na svoju suštinsku potrebu za stabilnom vezom. Pojedini će se okrenuti prijateljima, neki drugi poslu – u svakom slučaju ćete se truditi da potisnete lično nezadovoljstvo. Ljubav će i za vas doći, ali onda kada joj bude vreme, ni pre ni kasnije. Sada još uvek nije pravi trenutak za to.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima definitivno smatraju da je njihov odnos sa partnerom u fazi zastoja. Vi pokušavate da razgovorima usmerite stvari na bolje, ali očigledno je da vam to samo povremeno uspeva. Klonite se svađa i rasprava sa partnerom.

Posao

Potreba da promenite nešto u svojoj poslovnoj svakodnevici vas okupira, ali na žalost, to još uvek nije moguće u nekoj većoj meri. Rezultati dolaze polako, a sada će vam smetati i to što ne možete u potpunosti da se posvetite svojim redovnim obavezama. Naime, saradnici se u ovoj sedmici prikazuju kao prilično netolerantni i komplikovani i sigurno je da će vas ometati i samo vam odvlačiti pažnju. Dogovori sa potencijalnim partnerima idu teško, mnogo toga treba usaglasiti a vi imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku. Ne žurite nigde, ne odlučujte na brzinu, situacije idu ka svom rešenju.

Novac

Polje finansija je sada odlično postavljeno i Rakovi mogu očekivati neke jače novčane prilive u ovom periodu. Novac dolazi i od dodatnih i honorarnih poslova. Naravno – i dalje vas čekaju izdaci koje morate regulisati u što kraćem roku. Ne zanemarujte svoje obaveze.

Zdravlje

Nešto lošije zdravstvene prilike, koje će se kod mlađih odraziti kroz pad imuniteta, a kod starijih kroz ponovnu pojavu hroničnih tegoba.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!