DEVICA – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Vaš znak je još uvek aspektovan tako da prosto uživate u hrani, ali i u njenom pripremanju, tako da nije ni čudo što ćete veći deo svog slobodnog vremena provoditi u kuhinji. Imate gomilu novih recepata koje želite da isprobate što pre, od slaniša do slatkiša. Pa šta da kažemo osim – uživajte!

Ljubav

Neke lepe prilike će se otvoriti pred onima koji su slobodni. Jedno poznanstvo od ranije sada se može produbiti, a vi se odjednom naći u vrlo zanimljivom odnosu koji će imati dosta brz tempo. Strast je vrlo intenzivna i može vas u potpunosti obuzeti, samo je pitanje da li će ovo moći da bude nešto trajno ili je samo prolazna, ali izuzetno podsticajna priča….Oni u bračnim odnosima bi svakako morali da budu tolerantniji uodnosu sa voljenom osobom, jer će se pred vama postavljati situacije za koje će vam trebati dosta strpljenja i kompromisa. Mir u brakovima je sada prilično krhak i trebalo bi ga sačuvati.

Device u emotivnim vezama imaju odlične predispozicije za jednu mirnu sedmicu u kojoj neće biti mnogo dešavanja, ali zato može biti lepih razgovora, čak i po pitanju nekih ozbiljnijih zajedničkih planova.

Posao

Sedmica koja u svom prvom delu može doneti neke nove prilike za vas. Moguće je da će nezaposleni sada najbolje proći, jer je izvestan kontakt od poslodavca sa kojim ste imali razgovore u prethodnom periodu. Generalno gledano, dosta stabilan period, sve saradnje će ići nekim ustaljenim tempom i jedino na šta bih vam skrenula pažnju jeste povremen problem u komunikaciji sa saradnicima. Potrudite se da budete malo strpljiviji i tolerantniji, i ovo bi trebalo da prođe bez većih problema po vas. Ukoliko imate nešto od obaveza što je ostalo nezavršeno, vreme je da se „bacite“ na posao oko toga.

Novac

Finansije su vam sada prilično stabilne i u ovom segmentu ne biste trebali da imate veću problematiku. Ako imate neke veće obaveze koje niste izmirili, sada se oko ovoga može javiti problem, pa vam svakako savetujemo da proverite da li ste sve platili što je potrebno.

Zdravlje

Povremeno ste bez energije u ovom periodu. Potrebno vam je da se malo „razmrdate“ pa vam se svakako savetuje neka forma fizičke aktivnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!