VAGA – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Držite se drage moje Vage, hrabro odolevajte slatkim iskušenjima koja su svuda oko vas! Još malo pa vaša vladarka prelazi u znak Blizanaca, pa ćete biti više u pokretu, a ne kao sada – da sedite i jedete. Šta više, stalno „čačkate“ po maminoj knjizi recepata i smišljate šta bi novo mogli da isprobate…

Ljubav

Slobodne Vage imaju dosta udvarača, ali sva dešavanja nekako prolaze mimo vas, ostavljajući vas prilično ravnodušnima. Stalo vam je da se dobro provedete u društvu, ali pravih ljubavnih prilika kao da trenutno nema. Ipak, drugi deo sedmice donosi vam jedno dosta zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, koje se može pretvoriti i u istinsku zainteresovanost. Kraj sedmice bi mogao da pokrene ovu priču, a ako se to ne dogodi sada, onda je pokretanje u narednoj nedelji. U svakom slučaju – ovo je vredelo čekati.

Vage u emotivnim vezama počeće vrlo intenzivno da preispituju svoj odnos sa voljenom osobom. Neke stvari vam zaista smetaju, a pojedini mogu biti okupirani i sumnjama i ljubomorom. Savet je da ne vršite pritisak na partnera, sačekajte da se neke stvari iskristališu same od sebe.

Posao

Možda smatrate da je vaše razmišljanje u ovom periodu pravo, ali bi vredelo saslušati i druge koji vam svojim savetom ili intervencijom u nekoj problematičnoj situaciji mogu pomoći. Dogovori sa saradnicima se mogu pokazati kao prilično iscrpljujući i biće teško postići kompromisno rešenje. Malo naporna sedmica je pred vama jer će biti dosta nepredviđenih obaveza koje morate uklopiti sa redovnim poslom. Potrudite se da ne gomilate neke stvari i da ih ne ostavljate za kasnije, naročito ako je u pitanju administrativni rad ili petljanje sa nekom važnom dokumentacijom.

Novac

Prilivi će u ovoj sedmici biti jače nego inače, ali evidentno je i da vaši troškovi rastu. Takođe, neke od obaveza iz prethodnog perioda će doći na naplatu, i trebalo bi ih što pre zatvoriti, da ne biste eventualno imali posla sa prinudnom naplatom.

Zdravlje

Zdravstveni segment je u ovom periodu više nego dobar. Mogli biste da povedete računa u saobraćaju i budete malo oprezniji.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!