RIBE – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Ribe su se malo, samo malo dovele u red i počele da obraćaju pažnju na to šta i koliko jedu. Doduše, još uvek su vam slaba tačka slatkiši, koje nekako ne uspevate da zaobiđete. Makar napravite neku ravnotežu time što ćete unositi više namirnica biljnog porekla.

Ljubav

Ako ste slobodni (a sigurna sam da je mnogima trenutno baš takav status) trenutno se osećate prilično dobro u svojoj koži. Prijatelji su priskočili u pomoć onda kada je to bilo najpotrebnije, da bi vas iščupali iz emotivnog bedaka i dauna, i sada već na svet oko sebe gledate drugačijim očima. Doduše, još uvek će se provlačiti razmišljanja o bivšem emotivnom partneru (ne bi me začudilo i da dođe do nekog kontakta tokom ove sedmice) ali ovo su već samo odjeci prošlosti, preko kojih nekako mnogo lakše prelazite.

Počnite da se bavite nečim što već dugo odlažete, upišite konačno taj kurs o kojem sanjarite, bacite se na neku rekreaciju ili idite na kraće putovanje –sami ili u društvu bliskih osoba. Sve u svemu – odmorite se i dajte sebi priliku da čili i radosni dočekate tu novu ljubav, koja sada i nije toliko daleko od vas. A vi zauzeti – bacite se na sređivanje odnosa sa voljenom osobom, jer su sada prave šanse za boljitak.

Posao

Nestabilna nedelja u poslovnom segmentu, koja bi mogla doneti probleme, naročito u međuljudskim odnosima i kroz dogovore sa partnerima i saradnicima. Neće biti pošteđeni niti oni koji imaju privatni biznis, niti oni koji sarađuju sa strancima. Neko od najbližih saradnika se može umešati i svojom intervencijom samo napraviti dodatno lošu situaciju. U ovom periodu morate voditi računa i o tome šta vi govorite, obećavate ili se dogovarate, ali morate obratiti pažnju i na druge, jer je lako moguće da vas neko svojim delovanjem slučajno ili namerno sabotira. Samo polako, bez tenzije i nervoze.

Novac

U ovom periodu su najviše naglašeni troškovi, pa bi bilo dobro da napravite neki budžet i da se trudite da ga ne prekoračite. Od dodatnih poslova i dalje imate više priliva, ali može se dogoditi da novac koji treba da vam bude isplaćen – kasni, ili da dobijete manju sumu od one koju ste očekivali.

Zdravlje

Ova sedmica je prilično loša u zdravstvenom smislu. Laka podložnost virusima, koji mogu biti praćeni i višom temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!