BLIZANCI – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

E i vas će Blizanci Sunce konačno obasjati, i to krajem ove sedmice. Taman na vreme da krene da vas „diže“ jer ste poprilično „kljoknuli“. I još jedno da znate – džabe se tovarite voćem, povrćem, zdravom hranom, vitaminizirate… ako ne radite ono osnovno – ako se ne krećete i nemate dovoljno odmora…

Ljubav

Brza dešavanja kod onih Blizanaca koji su slobodni. Od poznanstva do ulaska u emotivni odnos će proći malo vremena, jer ćete bukvalno biti „poneseni“ dešavanjima između vas i osobe koja se pojavljuje u vašem životu. Naglašena je strast, impulsivnost, moguće je da niste dobro razmislili o svemu (ili pak ne želite previše da razmišljate) zato bi bilo dobro da ovo nije neko ko je zauzet ili sa nerešenom emotivnom situacijom.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraće da obrate pažnju, jer je ova sedmica malo naporna u vašim relacijama. Postoje predispozicije za lošije odnose, tenzije će nekako lako eskalirati i možda bi bilo najbolje da oboje nađete neki „ventil“. Preuzmite inicijativu, otputujte sa voljenom osobom negde makar na jedan dan, posvetite se više uživanju, a manje raspravama.

Posao

Oprez je neophodan u svim dogovorima, bilo da su u pitanju kolege sa kojima radite na dnevnoj bazi, bilo da su to poslovni partneri i saradnici. Postoje predispozicije da napravite dogovor koji bi se kasnije mogao pokazati kao štetan po vas. Takođe, lošija komunikacija i mogućnosti za rasprave i sukobljavanja u poslovnom segmentu. Neko vam može raditi iza leđa, što ćete vi otkriti i verovatno vrlo burno reagovati. Bilo bi dobro da se okružite osobama u koje imate neograničeno poverenje. Napeta sedmica kada treba bti pažljiv, oprezan, i ne srljati niti rečima, niti u odlukama.

Novac

Očigledno je ova nedelja nepovoljna generalno po vas, pa će se to odraziti i kroz finansijski segment. Sada nije vreme za ulaganja, jer možete izgubiti novac. Troškovi će biti povećani. Ipak, i tokom ove sedmice imate mogućnosti za zaradu preko dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Čuvajte svoje grlo tokom ovog perioda, jer ste lako podložni virusnim i bakterijskim infekcijama. Stariji neka prekontrolišu krvnu sliku.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!