ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Bilo da jedete malo ili mnogo, situacija je ista – imate osećaj kao da ste kamenje pojeli, koje nikako ne uspevate da svarite. Ne znam da li vredi govoriti da vam je neophodno da se krećete i bavite rekreacijom, jer će pokušaji dijeta uglavnom ostati neuspešni…

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, moraćete tokom ove sedmice da date prioritet odnosu sa partnerom. Naime, pažnju vam jako odvlače drugi životni segmenti a vremena za voljenu osobu imate sve manje i manje. Ovo može proizvoditi neke neugodne situacije između vas dvoje, jer je moguće da će partner početi da sumnja da „mutite“ nešto sa strane. Potrudite se da napravite neki balans i odvojite dovoljno vremena za vaše zajedničke momente.

Škorpije koje su u ovom periodu same trenutno su vrlo okrenute svojim poslovnim ciljevima ili ličnim prioritetima. Istina je da povremeno osećate potrebu za emotivnom stabilnošću, ali niste u fazonu da morate žuriti da do nje i dođete. Jednostavno, ne želite u svom životu osobe samo da biste prekratili vreme, hoćete nešto što vredi i što može trajati.

Posao

Skrenula bih vam odmah pažnju na odnos sa poslovnim saradnicima, ali i šefovima, koji može biti prilično napet tokom ovog perioda. Ne, nemojte odmah iskopavati „ratne sekire“ ako neke situacije ne budu išle u onom pravcu koji vi želite, ili ako se neko ne bude slagao sa vašim mišljenjem – prioritet vam je da i vi i druga strana budete zadovoljni, a ne da nametnete ono što vi hoćete…No, pošto ste sada prilično tvrdoglavi, sigurna sam da ćete na kraju „isterati“ ono što vam je volja. Neki poslovi će konačno početi da donose one rezultate koji su vam potrebni, moguće baš saradnje sa strancima.

Novac

U drugom delu sedmice imate pojačane mogućnosti za zaradu. Moguće je da će se otvoriti i neki neočekivani izvori prihoda. Takođe, prijatelji vas mogu uvesti u priču o dodatnoj zaradi koja bi mogla postati prilično isplativa po vas.

Zdravlje

U ovoj sedmici možete imati blaži pad imuniteta. Podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama, sa sve visokom temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!