LAV – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Krajem ove sedmice prelazak vašeg vladara Sunca, u znak Blizanaca doneće jednu mnogo jaču energiju i „poterati“ Lavove na pokret. Sada je vreme da skidate one viškove koji su se „nalepili“ na vas u prethodnom periodu. Uz to – više umerenosti u ishrani i bićete ponovo „oni stari“.

Ljubav

Ako ste slobodni, nečije oči bi vas mogle bukvalno „sastaviti sa zemljom“. No, niste ni vi mačiji kašalj, već pravi pripadnik svog znaka, i umećete itekako da uzvratite. Tokom ove sedmice se može roditi jedna fatalna privlačnost i pokretanje odnosa u kojem će sve vrcati od varnica, intenziteta i strasti. E, sad…u kom će vas pravcu ovo odvesti i koliko će dugo trajati, to je već pitanje. Za sada uživajte, pa da ne kvarimo….

Lavovi u emotivnim vezama, a naročito oni u brakovima – imaju pred sobom jednu nezgodnu sedmicu. Od vas lično zavisi u kom pravcu će situacije ići. Napetost je u vazduhu i očas posla vi i partner možete uleteti u potpuno besmislenu raspravu koja bi mogla dovesti do ozbiljnog problema, jer ćete oboje biti tvrdoglavi i nespremni da popustite. Zato se potrudite da rešavate stvari razgovorom.

Posao

Kao što u ljubavnom segmentu možete imati nekih loših situacija koje ćete sprečiti svojim mirom, strpljivošću i spremnošću na dogovor, tako će se određeni izazovi postaviti i u poslovnoj sferi. Zato bi najbolje bilo da tokom ove sedmice najviše obratite pažnju na svoje obaveze i ne obraćate pažnju na okruženje i ljude sa kojima radite, a koji će se sada svi kolektivno „truditi“ da vas iznerviraju i ometu u onome što radite. Ako morate da obavite neke važnije dogovore, unapred se pripremite na nerviranje i ubeđivanje bez kraja i konca. No, sve se ovo može regulisati, samo je bitno zadržati hladnu glavu.

Novac

Očekuju vas neki veći troškovi pa ukoliko ste u prilici, napravite budžet za ovu sedmicu i trudite se da ga ne prekoračite. Naravno, postojaće i situacije na koje ne možete uticati, a ako je već to slučaj – platite i zaboravite, ne nervirajte se oko onoga što ne možete promeniti.

Zdravlje

Nedelja sa puno nervoze, pa se potrudite da nađete vreme samo za sebe, svoj mir i odmor. I imunitet može biti oslabljen u ovom periodu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!