STRELAC – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Ima dana kada vi vrlo ozbiljno razmišljate o tome da biste trebali da uvedete neke promene u ishrani i da se bacite na neku rekreaciju….Problem je samo u tome što ti dani dođu i prođu, a vi nastavite na isti način kao i do sada. Ma nema veze, višak kilograma samo označava da imate zdrav apetit…

Ljubav

Polje poslovnih okolnosti postavljeno je slobodnim pripadnicima ovog znaka kao mesto gde bi se mogla pokrenuti nova emotivna priča. Moguće je da vas ova osoba od ranije interesuje ili da ste već pre imali neku komunikaciju, ali se tek sada priča između vas dvoje pokreće u nekom konkretnijem smeru. Jedina kočnica možete biti vi, jer čas možete odavati utisak velike zainteresovanosti, čas se povlačiti.

Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera, tu je sada promenljiva situacija. Moguće je da ne provodite dovoljno vremena zajedno, ili da vas okolnosti sprečavaju da se više posvetite jedno drugom. Trebali bi da pokušate zajednički da prevaziđete sve ovo, da uživate istinski u momentima kada ste skupa, koliko god oni kratkotrajni bili. Nemojte nervozu koju osećate prenositi na svoju voljenu osobu.

Posao

Sve vam je jasnije da je poslovni segment krenuo ka svom oporavku. Još uvek vi doduše imate mnogo zaostalih obaveza, još uvek rešavate problematiku iz prethodnog perioda, ali stvari definitivno kreću na bolje. Možete se jako pokrenuti ka saradnicima iz inostranstva i baš tu bi valjalo da budete dosta pripremljeni, da vam neke neočekivane situacije ili mešanja drugih ne bi pokvarile maltene sklopljen posao. Takođe – budite fleksibilni u dogovorima. Oni koji su nezaposleni, sada imaju velikih šansi da dobiju „otvorena vrata“ od poslodavca kod kojeg su konkurisali u prethodnom periodu.

Novac

Finansijski segment je dosta stabilniji nego u prethodnom periodu. Šta više – drugi deo sedmice vam može doneti par jačih priliva, što kroz redovno poslovanje, što kroz dodatne aktivnosti. I dalje stoji napomena da morate rešiti zaostale obaveze.

Zdravlje

Kod mlađih je dosta solidna situacija u zdravstvenom segmentu, ali stariji pripadnici znaka bi trebali da se posvete rešavanju nekih hroničnih problema.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!