JARAC – nedeljni horoskop od 16. do 23.05.2016.

Dosta ste energetski iscrpljeni, a vrlo često i preskačete obroke, ili jedete nedovoljno. Vaš organizam zahteva da obratite više pažnje na njega. Potrebna vam je raznovrsna ishrana – meso, riba, sveže voće i povrće i obavezno mlečni proizvodi i žitarice. Morate podići odbrambene snage svog tela.

Ljubav

Nastavlja se vrlo aktivan period u ljubavnom segmentu. Slobodni Jarčevi su ostvarili kontakt sa osobom koja ih interesuje i puštaju da se ova priča polako razvija. Imali partnera ili ne, trenutno postoje i velike mogućnosti ulaska u tajni odnos ili aktiviranja jedne takve veze iz prošlosti. Moguće je da će vas jake strasti kojima će biti teško odoleti uvući baš u jednu ovakvu priču. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili u braku, sada se možete još više povezati sa svojom voljenom osobom.

Vas dvoje ste već izvesno vreme spremni na neke ustupke jedno prema drugom, a sada će se ovo i dodatno pojačati – kao da se oboje trudite da ništa ne ugrozi vašu povezanost. Neće baš sve ove nedelje ići „kao po loju“ između vas dvoje, ali ako se potrudite – neka sitna razmimoilaženja u komunikaciji se lako mogu prevazići.

Posao

Potreba za promenama i većim pokretanjem u poslovnom segmentu može vas uvesti u neke ishitrene odluke i neugodne situacije sa poslovnim saradnicima, ali i kolegama. Vaši poslovi su dosta stabilni u ovom periodu i ne bi trebalo žuriti u ostvarivanju onoga što ste planirali. Budite obazrivi i kada su nove poslovne ponude u pitanju, jer je moguće da biste se brzo pokajali zbog ulaženja u neke dogovore ili dilove sa ljudima sa kojima niste radili do sada. Prihvatite da je tempo dešavanja sada dosta spor i ne pokušavajte da ga „pogurate“ na silu. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Strpljivo.

Novac

Vaše finansije su i dalje podržane, što će Jarčevima doneti stabilne prilive i od redovnih, ali i od poslova koje povremeno preuzimaju na sebe. Tokom ove sedmice ne biste trebali da idete u neka veća novčana ulaganja, jer postoji predispozicija za gubitak ili za sumu novca koja neće biti adekvatna uloženom trudu.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan, povedite malo više računa o svom imunitetu, jer ste i dalje podložni sezonskim virusima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!