BIK – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Mesec je početkom sedmice u vašem znaku i to je garancija ne samo za dobar apetit već i za povremeno „pretrpavanje“. A šta da radite kad vam je sve slatko – nema veze da li je predjelo, supa, glavno jelo, slatkiš – sa uživanjem tamanite sve ono što je ispred vas. Neko će imati problema sa kilogramima…

Ljubav

Ni slobodni pripadnici vašeg znaka se neće baš tokom ove sedmice ovajditi kada je ljubav u pitanju. Prvenstveno mislim da nećete dobiti ništa konkretnije, jer nema predispozicija za neki pravi početak. Sada se može provlačiti emotivna prošlost, da li kroz misli, da li kroz neka sitnija dešavanja i komunikaciju. Možete malo flertovati, malo se zanimljivo i podsticajno „igrati“ sa nekom osobom, ali ništa se tu neće dogoditi što bi pokrenulo priču u ozbiljnijem pravcu. Ne mogu da kažem da ćete biti nezadovoljni, vreme će prolaziti brzo i biće ispunjeno dešavanjima, ali ono pravo – drage i dragi moji – morate sačekati.

Ukoliko imate emotivnu vezu ili ste pak u braku, tu situacija nije loša. Tu ste vas dvoje jedno za drugo (povremeno), pravite neke zajedničke planove (povremeno), i volite se i svađate se (povremeno). Sve u svemu – ništa naročito bitno neće poremetiti, ali ni unaprediti vaš odnos.

Posao

Taj vladar polja posla koji ide unazad nikako da se uklopi sa vašom velikom potrebom da idete – napred. Imate osećaj da ste stalno u fazonu dva koraka napred, jedan korak natrag. Neke neprijatne ili iznenadne situacije sredinom nedelje mogu vas baš iznervirati, ali shvatite da je ovo trenutak koji ćete uspeti da prevaziđete. Konkurencija je dosta aktivna. Samo nastavite dalje kao da se ništa nije dogodilo i ne odustajte od svojih planova i ciljeva. Raščistiće se sve mnogo brže nego što mislite.

Novac

Iako neki poslovi mogu izgledati kao da vam na brzinu mogu doneti novac, razmislite malo. Ulaganja su sada pod jednim velom neizvesnosti, pa budite oprezniji. Što se priliva tiče, biće dovoljni da podmire neke osnovne troškove i obaveze koje imate. Ne zadužujte se dodatno, loši su uslovi za to.

Zdravlje

Em vi ne vodite mnogo računa o svom zdravlju, em lako kačite svaki virus. Odležite, ne junačite se.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!