JARAC – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Nešto se malo vaš apetit poboljšao, ali i dalje jedete kao ptičica. Osim kada je bilo šta slatko u pitanju. To tamanite kao da nikad slatkiš u životu videli niste. To što se ne može živeti samo na šećeru, o tome ni ne razmišljate. Krvna slika vam baš i nije neka, treba ovo sređivati što pre.

Ljubav

Za usamljene taj emotivni segment i neće biti toliko loš, ako budu spremni da se zadovolje sitnicama. Istina je da je jedna osoba zainteresovana za vas, kao i vi za nju, ali ste i sami svesni da od toga u ovom trenutku ne može biti neke konkretnije priče. Moguće je da ste oboje zauzeti nekim ličnim prioritetima i obavezama i da jedino što uspevate jeste da na kratko posvetite vreme jedno drugom. Poneka porukica u toku dana ili kratak razgovor telefonom….i to je to. Trebala bi situacija da ide na bolje, kako nedelja bude odmicala.

Vikend bi već mogao doneti i toliko željeni susret i malo više zajedničkog vremena. A možda tada i blokada pukne….Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima posvećuju partneru onoliko vremena koliko imaju. Ne mnogo. I druga strana se baš nešto ne lomi oko vas. Ali, tu ste jedno za drugo. Nije baš neki fenomenalni odnos koji puca od ljubavi i strasti, ali ste ipak zajedno.

Posao

Kontakti koje ste u prethodnom periodu ostvarili, ljudi sa kojima ste se poslovno „pronašli“ sada mogu da vam donesu neke korisne informacije ili bržu realizaciju projekta koji ste pokrenuli. Ovo će biti najaktivnije sredinom nedelje. Generalno – svesni ste da postoji neka vrsta zastoja u dešavanjima oko vas. Sada ne možete jače aktivirati nove saradnje, već se pre angažovati oko planova, analiziranja tržišta i vođenja statistike. Pravi trenutak za boljitak će nastupiti, ali to neće biti u ovoj nedelji.

Novac

Uspeli ste nekako da pronađete zlatnu sredinu što se priliva i troškova tiče. Možda ne dobijate basnoslovne sume, ali ono što imate vam je dovoljno za troškove i obaveze koje morate izmiriti. Prilično ste stabilni u ovom segmentu.

Zdravlje

Nije baš bajno, ali vi se ne date. Povremeno mogući problemi sa prehladama, virusima.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!