RIBE – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Neko će nam se ove nedelje malo ubuckiti, vidim ja… možda ste do sada i uspeli da ubedite sebe da vi u stvari ne jedete mnogo, već da samo nadoknađujete energiju….Ali, kada budete shvatili da te „energije“ sada ima pet kila više nego u prethodnom periodu, možda malo i povučete ručnu kočnicu…

Ljubav

Slobodnim Ribama se neko jako dopada, ali koliko god se trudili da nešto više urade po pitanju ove osobe, bojim se da ćete tokom ove sedmice sve dobijati samo na kašičicu. Želje i mogućnosti je sada teško pomiriti. Ovo ne znači da ne postoji zainteresovanost druge strane, već pre da vas situacija primorava da sve ide polako. Možda i ima razloga za to? Možda je potrebno da se sa drugom stranom više povežete, više zaželite baš iz razloga što je ovo nešto što je namenjeno da traje? No, da se ne brinete mnogo – evo u drugom delu nedelje prilike za susret koji bi mogao da bude jako lep.

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku sigurno je da vam fali više prisustva voljene osobe. I vi falite njoj, ali nikako da se „nađete“ i da posvetite više vremena jedno drugom. Ljubav postoji i ona je neosporna, a lepe stvari i situacije „lovite“ kada vam se ukažu prilike. Neka je i kratko, ali će barem biti vrlo slatko…

Posao

Stvarno je mnogo obaveza pred vama. Ako ste do sada mislili da radite i da ne vidite belog dana, sada ćete tek shvatiti šta znači kada posao pritisne. I redovni poslovi i neka dodatna angažovanja – sve vam ovo oduzima dosta vremena i često se osećate isceđeno kao limun. I pored ovoga, povremeno imate osećaj da se ne pomerate sa mrtve tačke. Neki veliki, grandiozni pomaci se za sada ne naziru. Čini vam se kao da se vrtite u krug. Ne brinite, sve ide polako, ali ide. Pravite dobar temelj za budućnost.

Novac

Očigledno je da novca ima daleko više nego što ga je bilo. Doduše, sve ste vi to itekako s teškim trudom zaradili. No, kako rastu finansijski prilivi, tako i neki troškovi i obaveze prate u stopu. Kako god okrenuli, vi ste na pozitivnoj nuli. Bolje pozitivnoj nego negativnoj, zar ne?

Zdravlje

Problemi sa stomakom i varenjem se mogu pojačati. Ako se simptomi učestalo ponavljaju – pravac kod lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!