DEVICA – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Imunitet i dalje nešto lošiji, tako da je neophodno da vodite računa o tome šta i koliko jedete. Potrudite se da vam ishrana bude raznovrsna i da unosite dovoljne količine vitamina i minerala. Beli luk je prirodni antibiotik i čuvar organizma, potrudite se da što češće bude zastupljen u vašim obrocima.

Ljubav

Mislim da ni vi sami, ako ste slobodni, ne znate u ovom periodu šta hoćete. Ni koga hoćete. Pojedine Device će čačkati po prošlosti, kontaktirati bivše partnere, a zašto to rade verovatno ne znaju ni same. Sigurna sam da vas neka velika emocija ne vuče prema prošlim ljubavima, već da samo pokušavate da otkrijete šta hoćete. Ako ne budete radili ovo, onda ćete vreme provoditi sa prijateljima u nekoj zabavi i provodu, gde ćete opet kontaktirati više osoba. Ali ni ovo se neće pokazati kao dovoljno podsticajno po vas. U suštini – shvatite da ono što vam treba sada neće doći. Ili sačekajte ono pravo ili se razočaravajte ako pokrenete neku priču, pa vrlo brzo uvidite da „to nije to“. Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, pokušavate da održite svoj odnos u statusu kvo. Povremeno će to biti teško tokom ove sedmice, jer vam ide par situacija koje mogu „razbucati“ vaše nazovi jedinstvo. Okolnosti vas guraju u raspravu.

Posao

Ovo je dobra poslovna nedelja, ali ne smete da reagujete na brzinu i da dozvolite sebi neke nepromišljene odluke. Potreba da dobijete nešto konkretno, neku vrstu potvrde za svoj rad, da li kroz finansije, ili kroz unapređenje, postaje sve jača, ali budite svesni da sada ne možete dobiti sve ono što zaslužujete. Moraćete da se zadovoljite sitnicama. No, ne shvatajte ovo tragično – ovo je pripremni period za bolje stvari i dešavanja koji vas očekuju. I to vrlo brzo. Sada pravite podlogu za napredak.

Novac

Možete naplatiti dugovanja, možete naplatiti zaostala potraživanja, možete profitirati preko sudskih postupaka. Redovni prilivi dolaze, ali oni sami po sebi nisu dovoljni za sve ono što ste planirali. Uklopite se sa novcem koji imate i ne tražite hleba preko pogače.

Zdravlje

Slab imunitet, a mogući su i problemi sa kičmom i cirkulacijom. Malo više vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!