ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Ni vi baš ne možete pobeći od potrebe da svaki čas ubacujete po neki zalogaj u usta. Kao pokušavate da se kontrolišete, kao započinjete neke dijete ili uvodite restrikciju na omiljenu hranu…ali od tog posla male vajde. Uzdržavate se, pa onda sednete i nadoknadite sve što ste propustili…

Ljubav

Usamljene Škorpije svakako imaju veliki problem da definišu jedan odnos. Niti ste vi sigurni šta osećate prema toj osobi niti znate da li u njoj ima bilo kakvih osećanja prema vama. Vrtite se non stop jedno oko drugog, provodite vreme zajedno, ali se ne dešava ama baš ništa. Jedino što vam je jasno jeste da ne želite da se maknete. Ne vidim ja ovde nikakvih konkretnijih dešavanja ni u narednom periodu. Ista meta, isto odstojanje.

Neki drugi pripadnici znaka se sada samo bakću seksualnim, neobaveznim odnosima. Ne interesuju vas emocije niti imate bilo koga za koga ste istinski zainteresovani. Ukoliko ste u dužem emotivnom odnosu ili braku, spremni ste da prelazite preko nekih partnerovih postupaka. Stalo vam je do toga da se vaša veza odvija kako treba i ne želite da kvarite primedbama ili raspravama. Možda ćete u jednom trenutku malo burnije odreagovati, ali ovo će vas proći brzo.

Posao

Ako realno pogledate – uopšte vam nije loše. Nećemo sada da pričamo da radite od jutra do sutra i da ne zarađujete onoliko koliko biste realno trebali, ali – sve funkcioniše. Na mišiće, ali radi. Malo se nervirate (na to ste već navikli), malo se povremeno raspravljate sa drugima (i to je uobičajeno za vas), malo vas svakodnevica uzdrmava do kostiju (potpuno normalno) – ali gurate i ne stajete. Šta da vam kažem – ako očekujete bilo šta lako, toga sada nema. Samo hrabro napred i ne odustajte.

Novac

U odnosu na neke druge, vaše su finansije sasvim solidne. Druga je stvar to što su vam troškovi veliki (a i ne pokušavate da ih skrešete) i što morate deo novca da dajete na dugovanja koja ste nagomilali. Pamet u glavu i zapamtite za sva vremena.

Zdravlje

Krvna slika vam nije najbolja. Povremeno osećate i vrtoglavicu. Uradite potrebne analize.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!