VODOLIJA – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Pa je li moguće da ste se vi to prizvali pameti i da se trudite da imate pravilno raspoređene obroke u kojima ne preovlađuje samo ono što vi volite, već i ono za šta znate da je dobro za vaš organizam? Izgleda da jeste… Uspevate da pronađete ravnotežu u svemu tokom ove sedmice.

Ljubav

Zauzete Vodolije ne funkcionišu loše u svojim emotivnim ili bračnim odnosima. Generalno je komunikacija između vas dvoje dosta dobra, a i trudite se da posvetite vreme jedno drugom. Ono što bi moglo napraviti kratkotrajnu turbulenciju jeste neka primedba partnera oko vaše posvećenosti odnosu ili vernosti. Druga strana može na kratko posumnjati u vas a vi biste veoma burno odreagovali. Taman posla da neko vašu vernost preispituje! Taman posla da ste vi flertovali ili se tajno dopisivali sa nekim!

Bolje da ne proveravamo da li je to istina ili ne… suština je da se ovo može lako rešiti, a vi za svaki slučaj držite telefon dalje od dragog vam bića. Ili makar stavite šifru koju ne može provaliti. Ako ste sami, odlično vam je i nemate ni neku naročitu želju da taj status menjate. Jeste, sa jednom osobom ste u ljubavno-prijateljskoj „kombinaciji“ i niko više ne zna šta ste zaista jedno drugom. Ako to i vama i drugoj strani odgovara, nema razloga da se mi mešamo…

Posao

Ako ste planirali poslovno putovanje, može se dogoditi da ono bude prolongirano ili u potpunosti otkazano. Ili da odete, a ne postignete ni deo onoga što ste planirali. Veliki deo vremena će vam otići na posvećenost obavezama koje više ne mogu čekati. Turbulencija sredinom nedelje može biti prouzrokovana kvarom na kompjuteru ili gubljenjem bitnih podataka. Ne nervirajte se, samo polako… i sve ispočetka. Uspećete vi i sa ovim da se izborite, dodatna energija za sve stiže vrlo brzo.

Novac

I dalje vam stoji mogućnost dobrih zarada, ali za razliku od prethodne nedelje, sada je potrebno biti dosta obazriviji. Postoji mogućnost i iznenadnog gubitka, pa malo opreza nije na odmet. Neke troškove i dugovanja ćete morati da platite, koliko god se pravili da ste na njih zaboravili.

Zdravlje

Zdravstvena slika je dobra, a dodatno će se poboljšati ulaskom Sunca u vaš znak. Eto vama snage i energije, pa čak iako neki viruščić stegne…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!