STRELAC – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Na kojoj li bazi vi jedete? Nervnoj? Ili zato što vam je dosadno? Ili zato što u toku dana ne stignete da pojedete bilo šta konkretno, nego samo neke grickalice? Nije ni važno – poenta je u tome da kada sednete za sto, čistite sve pred sobom. Uglavnom u večernjim satima. Bravo za vas.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Oni Strelčevi koji su sami, verovatno će to i ostati po završetku ove nedelje. No, to ne znači da se nećete provesti fenomenalno i uživati. Mnogo se osoba vrti oko vas, a vi se sa svakom od njih malo poigravate, malo flertujete, malo čačkate, pa se povučete. I super vam je zanimljivo. Doduše, ne osećate neku naročitu potrebu da se nekome iole obavežete, tako da sam sigurna da će pojedini imati par avanturica i ništa više od toga. Bitno je da je vama dobro, a kada dođe vreme za pravu ljubav – lako ćemo.

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku, e tu je već vreme za sređivanje. Ako je bilo nekih nesuglasica između vas i voljene osobe, taman je pravi trenutak da vratite stvari na staro. Da, vi. Bojim se da od voljene osobe malo toga sada zavisi, vi morate biti pokretač pozitivnih promena. Pokažite više nežnosti, više pažnje, više ljubavi, debelo kasnite sa nekim stvarima. Nadoknadite svoje greške iz prethodnog perioda.

Posao

Nestrpljivost, pokušaji da brzo pokrenete neke poslove, mnoštvo dogovora sa promenljivim ishodom. Jedna pomalo nestabilna nedelja je pred vama i naročito bi sredinom nedelje trebalo voditi računa u kontaktu i dogovoru sa saradnicima. Neke stvari vas mogu debelo iznervirati, ali svađom i raspravom nećete postići ništa. Samo se vratiti korak unazad. Da, radite previše i drugi ne cene u potpunosti vaš trud. Ali sada je jednostavno period kada stvari samo ovako funkcionišu. Biće bolje, ne dajte se.

Novac

Da ćete zaraditi, hoćete. I naplatićete neke obaveze od ranije. Možda vam i prijatelj vrati novac koji vam duguje. Sve u svemu – para ima. Da li ste zadovoljni? Pa niste, nikako. Obzirom na to da znate koliko ste uložili sebe u sve ovo, jasno vam je da je sav novac ovog sveta nedovoljan…

Zdravlje

Uglavnom stabilna zdravstvena slika. Možda biste mogli malo zdravije da se hranite.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!