RAK – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Vladar vašeg znaka, Mesec, tokom ove nedelje ide ka svom punjenju, tako da slobodno možete očekivati porast apetita iz dana u dan. Pogotovo za vikend će potreba da pronađete utehu u hrani biti jako naglašena. Više tečnosti i više kretanja, da se sve ovo ne bi „zalepilo“ za vas.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, prepustili ste se dešavanjima i svom voljenom biću ili partneru ipak dali vodeću ulogu u svemu. Vi u ovom trenutku samo pratite i uklapate se u obaveze druge strane. Odnos je u ovom periodu stabilan, nema nekih većih iskakanja iz koloseka, a povremene čarkice koje se budu dešavale, uglavnom će samo pozitivno prodrmati vašu vezu. Znate onu varijantu – najslađa su mirenja. Sredina nedelje je malo nezgodnija, pa tada budite spremni na više kompromisa sa voljenom osobom.

Ako ste usamljeni pripadnik ovog znaka, potreba za nekim pored vas postaje sve jača i jača. Nije da nema prilika oko vas, ali i vi ste postali malo oprezniji….pre ćete u ovom periodu održavati komunikaciju sa nekim iz prošlosti nego što ćete se tek tako prepustiti odnosu za koji niste sigurni da je pravi za vas. Vikend može doneti zanimljiva dešavanja i novo poznanstvo koje može da se razvija.

Posao

Poslovni segment je i dalje u nekoj vrsti zastoja, mada se situacija može značajnije pokrenuti od sredine nedelje. Najviše vam donose dogovori i neki poslovi koje je moguće završiti za kratko vreme. Pravi je momenat da se aktivirate oko svih saradnji vezanih za inostranstvo. Možda ćete uložiti dosta truda, ali će i rezultati biti zadovoljavajući. Moguće je da će se i vaša konkurencija dodatno angažovati, pa nemojte da vas iznenade neka sitnija podmetanja ili problemi i iz ovog sektora.

Novac

Trend boljih finansijskih priliva se nastavlja, ali se proporcionalno povećavaju i troškovi. Ne samo to, i vi ste više raspoloženi za „bacanje“ novca na sitnice koje su vam samo u ovom trenutku neophodne. Povedite više računa o svojim obavezama.

Zdravlje

U drugom delu sedmice su nepovoljnije zdravstvene prilike po vas. Mogu se aktivirati problemi sa stomakom i varenjem.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!