BLIZANCI – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

Vaš vladar Merkur i dalje ide retro u Jarcu. Spor metabolizam, slaba cirkulacija – vama definitivno treba nešto da vas ugreje, pokrene, razmrda. Ne tovarite se nekom teškom hranom jer ćete se samo još više usporiti i samo dremkati. Bacite se vi najviše na neko povrće i voće, to je najbolji predlog.

Ljubav

Slobodni Blizanci su se „razgalamili“ na više strana. Nije mi jasno šta vam je, kao da će vam prilike pobeći, pa jurite kao muve bez glave. Trudite se na jednoj strani, trudite se na drugoj, muvate jednu osobu, udvarate se drugoj, šaljete poruke trećoj, a nikome se suštinski i zaista ne posvećujete. Neću ni da pričam da je itekako moguće da pošaljete poruku pogrešnoj osobi ili da zabrljate u potpunosti. Ako već ne možete da vodite više „frontova“ odjednom, onda ni ne počinjite. Bolje sedite tu gde jeste i čekajte da neko ko zaista vredi dođe.

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, vas dvoje malo hladnokrvno, a malo kao da sedite na buretu baruta. Možda je bolje da kada naleti neka situacija koja može da vas posvađa (a čini mi se da će baš naletati ove nedelje) da se povučete i ne dozvolite da dođe do konflikta. Ćutite i održavajte privid da je sve u redu. Bolje i to nego beskorisna rasprava.

Posao

Ove sedmice vam sve nekako ide navrat nanos. Dogovori ne idu u pravcu koji pokušavate da ostvarite, ili se pak razvlače. Papiri koje čekate nikako da stignu. Sa kolegama ste svaki čas na ratnoj nozi. Na sve ovo, ako vas kompjuter ili telefon izdaju u presudnom trenutku – slika će biti kompletna. Prosto – potrudite se da ne pogubite i ono malo živaca što vam je ostalo i spremite se na borbu sa okolnostima. Proći će i ovo, nemojte se brinuti. Ako ništa drugo – ova nedelja će proleteti očas posla.

Novac

Nije vreme za trošenje, pa ako ste planirali neku veću kupovinu – ovo odložite. Novac lako izlazi iz džepa, a ne dolazi istim tempom, pa je potrebno biti racionalan i praktičan. Moguće je i da bude nekih nepredviđenih troškova sredinom nedelje.

Zdravlje

Imunitet vam baš i nije najjači, pa oprez. Verovatno ćete šmrckati cele nedelje. Pazite i grlo.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!