LAV – nedeljni horoskop od 18. do 24.01.2016.

U ovom periodu baš i nemate sredinu i izbalansiranost po pitanju hrane. Ili jedete onako s nogu, po zalogaj ili dva, ili sednete pa ne samo da nadoknadite, nego kao da jedete za dan unapred. Apetit je potpuno promenljiv, a kako dani budu odmicali, sve više će vam se jesti slatkiši.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Ukoliko ste usamljeni, neko je počeo da se uvlači u vaše misli. Verovatno se sa ovom osobom često susrećete ili imate komunikaciju i primetićete da malo malo pa razmišljate o njoj. Moguće je da se za sada ustručavate da nastupite otvorenije i svoju naklonost ćete uglavnom pokazivati kroz čestu komunikaciju, porukice, dopisivanja. U drugom delu nedelje se otvara jedan dobar momenat da malo konkretnije aktivirate ovu priču. Ako se ne usudite, nastavićete i dalje u tom pomalo prijateljskom, pomalo flertujućem fazonu.

Druga strana vas pušta da vi vodite igru i ne pokazuje svoja osećanja. Lavovi u emotivnim vezama i brakovima će imati par momenata tokom ove nedelje kada može doći do sitnijih prepirki oko nekih svakodnevnih sitnica ili ponašanja vas ili partnera. Ipak, ovo neće u nekoj većoj meri ugroziti vaš odnos koji ipak funkcioniše dosta dobro u ovom periodu.

Posao

Mislim da će vam, kako ova nedelja bude odmicala, postajati sve jasnije – koliko god vi pokušavali da na „mišiće“ pokrenete neku poslovnu priču ili projekat, toliko se prepreka otvara i usporava vaše napredovanje. Možda je bolje da batalite sada pokušaje noviteta i okrenete se zaostacima, a takođe i da se posvetite velikoj količini obaveza koja čeka na vas. Biće vremena da se pokrene ono što želite, ovaj period shvatite kao pripremu, kao postavljanje temelja za neke buduće događaje.

Novac

Novac preko sudskih procesa, a takođe u ovoj nedelji uspevate da naplatite i neka zaostala potraživanja. No, ovo ne znači da ne vodite računa o onome što ste vi dužni. Naprotiv, pod obavezno izmirite neka dugovanja jer vam mogu predstavljati problem u narednom periodu.

Zdravlje

Prvenstveno naučite da nađete vremena za sebe i da se odmorite. Morate da nadoknađujete energiju.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!