BIK – nedeljni horoskop od 23. do 29.05.2016.

Vaši apetiti su se u velikoj meri smanjili (bar u onoj varijanti da morate da raskopčavate pantalone posle ručka da biste mogli da udahnete) i sada se vracate na onu varijantu – raznovrsno i od svega po malo. Vaš organizam će tačno umeti da prepozna kada je dosta – poslušajte ga.

[adsense_inserter id=”12066″]

Ljubav

Vaša vladarka Venera prelazi početkom ove sedmice u znak Blizanaca. Očekuje je opozicioni susret sa Marsom, partnerskom planetom, ali i planetom koja donosi velike strasti i bure u emotivnom životu. Dobro je što će se u emotivnim vezama sve ovo samo začiniti vaš ljubavni život i pokrenuti vas lično ka ostvarenju nekih planova sa partnerom. Vi ćete biti spremni na unošenje nekih noviteta u vezu, što će samo unaprediti odnos sa voljenom osobom. Ako ste od onih Bikova koji su ranije imali neku „kombinaciju“ sa strane, sada biste mogli doći u iskušenje da je obnovite.

Ukoliko ste usamljeni, ovi aspekti definitivno mogu doneti novu osobu u vaš život, ali budite svesni da je ovo jedan intenzivan i snažan početak, maltene fatalna privlačnost i pitanje je koliko može trajati u vremenu.

Posao

Možda će ovo biti pomalo naporna poslovna sedmica, ali će vam se definitivno sav trud isplatiti. Tranzitno Sunce i Venera su u vašem polju posla i novca i vi ćete se baciti na sve one situacije koje do sada niste uspevali da razrešite i pokrenete. Energija u poslovnom segmentu je drugačija i lakše se dolazi do kompromisa, mada ćete i vi i druga strana morati da napravite određene ustupke. Odlične pozicije za one koji tek traže posao. Sada možete pokrenuti i poslovnu komunikaciju sa strancima, jer će se neke prilike dosta neočekivano otvoriti. Odličan period za one koji se bave privatnim biznisom.

Novac

Finansijski segment je u velikom napredovanju. Ako želite da investirate novac, sada to i možete učiniti, naročito ako će on biti potrošen na reklamu ili proširenje poslova. Iskoristite ovaj povoljan period da biste se rešili nekih neprijatnih zaostataka po pitanju obaveza.

Zdravlje

Zdravstveni segment je pomalo nestabilan. Starija populacija bi trebalo da povede više računa. Kod mlađih se mogu javiti problemi sa kožom.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!